CHAMPIONS LEAGUE

Σαχτάρ-Βαλένθια 2-2

Σαχτάρ-Βαλένθια 2-2
σαχταρ

Την μεγάλη έκπληξη πήγε να κάνει η Σαχτάρ, η οποία υποδεχόταν την πρωτοπόρο του ομίλου Βαλένθια, στο Ντόνετσκ, όμως τελικά δεν τα κατάφερε

Η γηπεδούχος, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι ενώ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Αλμπιόλ, μάρκαρε σκληρά τον Φερναντίνιο έξω από την περιοχή, και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε το φάουλ. Ο Ζάντσον πήρε φόρα και με απευθείας εκτέλεσε άφησε άναυδο τον Κανιθάρες για το 1-0.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου,ήταν ισοπεδωτική στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού και θα μπορούσε αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια , να πάρει διαφορά δύο ή και τριών τερμάτων.

Όταν όμως σε τέτοια παιχνίδια, δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε, η μοίρα σου μοιάζει προδιαγεγραμμένη. Έτσι και αφού η Βαλένθια πέρασε από 4ο κύματα για να κρατήσει την διαφορά μόλις στο 1 τέρμα, ο Βίγια στο 18ο λεπτό εκτέλεσε χαμηλά το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μοριέντες πετάχτηκε στην πορεία της και με προβολή πέτυχε το 4ο τέρμα του σε ισάριθμους αγώνες για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στην συνέχεια η Βαλένθια, ακολούθησε τακτική συντήρησης δυνάμεων, κάτι που δεν της βγήκε όμως σε καλό. Μόλις 10 λεπτά κράτησαν στα ίσα το αποτέλεσμα οι "νυχτερίδες" καθώς ένας άλλος Βραζιλιάνος, αυτήν την φορά ο Φερναντίνιο έβαλε εκ νέου μπροστά την Σαχτάρ με ένα τρομερό σουτ από τα 30 μέτρα, το οποίο αν και ο Κανιθάρες προσπάθησε δεν κατάφερε να αποκρούσει.

Στην επανάληψη η Σαχτάρ, έδειχνε κουρασμένη με την Βαλένθια να καταφέρνει τελικά να ισοφαρίζει με τον Αγιάλα στο 68ο λεπτό, ενω η Σαχτάρ από εκεί και πέρα θα μπορούσε να πάρει την νίκη όμως δεν τα κατάφερε αν και είχε πολλές ευκαιρίες.

Συνθέσεις:

Σαχτάρ: Σουστ, Χούπσμαν, Φερναντίνιο, Ματουζαλέμ, Αγκαχόβα, Λεβαντόφσι, Μπραντάο, Ρατ, Τσιγκρίνσκι, Σρνα, Ζάντσον

Βαλένθια: Κανιθάρες, Μιγκέλ, Αγιάλα, Βίγια, Μοριέντες, Ανγκούλο, Ναβάρο, Αλμπιόλ, Σίλβα, Εντού, Μορέτι














TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ