ΟΦΗ

Σα Πίντο: "Το μόνο που κρατάω είναι ο βαθμός"

Σα Πίντο: "Το μόνο που κρατάω είναι ο βαθμός"
INTIME SPORTS

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος απ' όσα είδε. Διαβάστε τι είπε για τον Εσουέμπιο.

Μπορεί να παρουσιάστηκε αρκετά προβληματικός στο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όμως, ο ΟΦΗ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος εκτιμά πως η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κακή απόδοση της ομάδας του.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο πρόσθεσε λέγοντας ότι: "Δεν είμαι ευχαριστημένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χώρο να παίξουμε αλλά δεν γνωρίζαμε πως να εκμεταλλευτούμε. Παίξαμε με μια καλή ομάδα που διαθέτει παίκτες με ταλέντο. Πολύ καλή ομάδα σε όλους τους τομείς και ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κάποιες καταστάσεις, αναδιοργανώσαμε την ομάδα, προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή.

Ήταν διαφορετική η συμπεριφορά μας και είχαμε ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο από ότι το πρώτο όμως δεν ήταν αρκετό αυτό το γεγονός για να μείνω ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Το μόνο που κρατάω είναι ότι δεν χάσαμε και ένας βαθμός, είναι ένας βαθμός. Το αποτέλεσμα είναι σωστό και δίκαιο" ενώ για τον τραυματισμό του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πρόσθεσε λέγοντας ότι "δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα γίνει, θα μάθουμε μέσα στις επόμενες 48 ώρες".

Για τον θάνατο του τεράστιου Εουσέμπιο: "Πρώτα από όλα θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια του Εουσέμπιο, καλύτερου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Πορτογαλίας με πολλούς τίτλους. Ήταν φίλος μου, πάντα βοηθούσε τους μικρότερους παίκτες όταν ήταν στην εθνική ομάδα. Ένα σημείο αναφοράς για όλους μας στην Πορτογαλία και για όλο τον κόσμο που αγαπούσε το ποδόσφαιρο που πλέον είναι φτωχότερο. Προσωπικότητες και άνθρωποι σαν τον Εουσέμπιο κάνουν την διαφορά στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ