ΓΟΥΛΒΣ

Σα: "Ο Μαρινάκης είχε μπει στα αποδυτήρια με 15 οπαδούς που σχεδόν έκλαιγαν"

Ο Ζοζέ Σα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τη Super League Interwetten | 3 Ιανουαρίου 2021
Ο Ζοζέ Σα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τη Super League Interwetten | 3 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Ζοζέ Σα μίλησε στην Daily Mail για την φετινή πορεία της Γουλβς και θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, αναφερόμενος στο πόσο τον βοήθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ζοζέ Σα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Γουλβς τη φετινή σεζόν στην Premier League και μιλώντας στην Daily Mail τόνισε πως οι "λύκοι" μπορούν να κερδίσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα και το εισιτήριο στο Champions League.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος κίπερ έχει δεχθεί τα "εύσημα" από τον Τύπο στην Αγγλία, με την Athletic σε πρόσφατο αφιέρωμα να διερωτάται και μάλιστα στον τίτλο του κειμένου αν είναι η μεταγραφή της χρονιάς για τη Γουλβς.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θυμήθηκε επίσης και το πέρασμά του από την χώρα μας, αναφερόμενος στο πόσο τον βοήθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

"Ο Μαρινάκης ήταν καλός άνθρωπος που με βοήθησε πολύ. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία, μια μικρή ομάδα, ήρθε στα αποδυτήρια με 15 οπαδούς, οι οποίοι ήταν τρελαμένοι, είχαν κόκκινα μάτια και σχεδόν έκλαιγαν. Είπαν ότι έπρεπε να τιμήσουμε τη φανέλα και να δώσουμε περισσότερα.

Εδώ (στην Αγγλία) οι οπαδοί είναι πιο ήρεμοι και σε σέβονται πολύ, αν και στον Ολυμπιακό ο κόσμος με αγάπησε και με στήριξε, ακόμα κι όταν είχα μια κακή φάση".

Στη συνέχεια ο 29χρονος αναφέρθηκε στη βοήθεια που του προσέφεραν οι γονείς του, αλλά και στα λόγια του πατέρα του: "Οι γονείς μου με στήριζαν όλη την ώρα, αν και ως τερματοφύλακας έπρεπε να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για μένα γιατί έχεις γάντια, μπότες και οτιδήποτε άλλο.

Ο πατέρας μου μου έδωσε όλα όσα χρειαζόμουν και μου είπε: "Κάποια μέρα θα μου τα επιστρέψεις όλα!". Οι εποχές ήταν διαφορετικές τότε γιατί είχα δύο ή τρία ζευγάρια γάντια και δύο μπότες ανά σεζόν. Τώρα έχω ένα μεγάλο κουτί γεμάτο νέα γάντια και τα αλλάζω κάθε τρία παιχνίδια".

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ