ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Το έργο μας δεν είναι εύκολο"

Ρουτζιέρης: "Το έργο μας δεν είναι εύκολο"
INTIME SPORTS

Τη νίκη από τους παίκτες του στον αγώνα με τον Εθνικό ζήτησε ο προπονητής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης.

Στην ομιλία του αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Εθνικό ο Ρουτζιέρης τους ζήτησε να δείξουν τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται η ομάδα για να πάρει τη νίκη απέναντι στους "κυανόλευκους".

" Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Εθνικό. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο για μια ακόμα φορά, με όλα εκείνα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία, δύναμη, πάθος αλλά και καθαρό μυαλό, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Το έργο μας δεν είναι εύκολο καθόλου, καθώς ο Εθνικός καίγεται για βαθμούς και θαρθει στην Ρόδο για αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει λοιπόν να 'μαστε σοβαροί και στα ενενήντα λεπτά, προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα μας ανεβάσουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα".

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ζόζεφ Αγκιρίμπα δεν προπονήθηκε. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα τον περιμένει και στην τελευταία προπόνηση για να δει την κατάσταση του και θα κρίνει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Παράλληλα όμως είδε και κάτι ενθαρρυντικό. Είδε και τους τρεις γκολκίπερ του Χάρη Ταμπάση, Άγγελο Χειμωνέττο και Γιώργο Τύρελη, να προπονούνται κανονικά.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ