ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Τα πάντα είναι ανοικτά"

Ρουτζιέρης: "Τα πάντα είναι ανοικτά"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης ξεκαθάρισε πως τα πάντα είναι ανοικτά για την παραμονή του στην ομάδα, προσθέτοντας πως αν συνεχιστούν τα προβλήματα δύσκολα θα μείνει

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή στον Διαγόρα. Ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Ρουτζιέρης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως αν συνεχιστούν τα προβλήματα τότε δύσκολα θα μείνει στον σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα περιμένει την διοίκηση μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, προκειμένου να συζητήσουν για το τι προοπτικές υπάρχουν για τη νέα χρονιά.

" Τα πάντα είναι μέχρι τώρα ανοικτά. Πρώτα από όλα δεν ξέρω τι θα γίνει στον Διαγόρα από κάθε πλευρά .Θα περιμένω να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και μετά να δούμε την συνέχεια. Από δικής μου πλευράς θα περιμένω την Διοίκηση της ομάδας και τις εξελίξεις.

Θα ισοσταθμίσω την κατάσταση και ανάλογα σε μια πιθανή πρόταση, θα δώσω την απάντηση μου. Εάν όμως εξακολουθεί και μετά το τέλος του πρωταθλήματος η ίδια κατάσταση, το θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνω", είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Από εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει διοικητικά και πώς θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει, σε όλο το φάσμα λειτουργίας της ΠΑΕ. Έτσι, οι όποιες εξελίξεις στα διοικητικά και την οργάνωση της ομάδας θα δρομολογηθούν μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ