ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Πολύ δύσκολος αγώνας"

Ρουτζιέρης: "Πολύ δύσκολος αγώνας"
INTIME SPORTS

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης

Τη νίκη που θα τον κρατήσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας θέλει ο Διαγόρας στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος, καθώς η Αναγέννηση θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της ομάδας του «σμαραγδένιου» νησιού Πέτρος Ρουτζιέρης.

Ο έμπειρος τεχνικός του Διαγόρα, μιλώντας για την αναμέτρηση επεσήμανε πως: " Όντως είναι δύσκολο και αυτό το παιχνίδι. Η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους στο φετινό πρωτάθλημα και γι αυτό χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι φανερό πώς θέλει να αποφύγει να μπει στα πλέϊ άουτ .

Εμείς θέλουμε να πετύχουμε την παραμονή μας στην εξάδα και την έξοδο μας στα πλέϊ οφ. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος. Ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά νομίζω πώς αν αγωνισθούμε όπως πρέπει μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Από εκεί και πέρα, οι "κυανέρυθροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και αμέσως μετά ο Πέτρος Ρουτζιέρης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μπάρτος Ταραχούλσκι, Μαρτσέλο Γκούτμαν, ο ανέτοιμος Στάθης Προβατίδης και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αντίθετα επανέρχεται ο Νίκος Πλάτανος.

Αναλυτικά στην αποστολή του Διαγόρα είναι οι: Ρέγιες, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Ταμπάσης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνέττος, Χριστοφιλέας και Αγκιρίμπα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ