ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Παιχνίδι πρόκληση"

Ρουτζιέρης: "Παιχνίδι πρόκληση"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης χαρακτήρισε το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ την προσεχή Πέμπτη μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Διαγόρα. Με δύο απουσίες στο Περιστέρι οι "κυανέρυθροι"

Για τον Διαγόρα το ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη είναι μια μεγάλη πρόκληση, σύμφωνα με τον Πέτρο Ρουτζιέρη.

Ο τεχνικός της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού, με δηλώσεις του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ανέφερε χαρακτηριστικά πως " Πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, για να μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Ρουτζιέρης: " Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για όλους. Πρόκειται όπως γνωρίζουμε όλοι για μια πολύ καλή ομάδα της Superleague, με πολύ καλό υλικό που πιστεύω πώς την αδικεί η βαθμολογική της θέση μέχρι τώρα.

Χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα βρούμε μπροστά μας σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, για να μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό.

Ομολογουμένως εμείς δεν θα έχουμε άγχος και θα πάμε στο Περιστέρι για να παίξουμε ελεύθερα, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, οι "κυανέρυθροι" γυμνάστηκαν την Δευτέρα σε δυο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν κατά του Λεβαδειακού έκαναν σάουνα και υδρομασάζ ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για το ματς του Κυπέλλου, ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Νίκο Χατζόπουλο και Στάθη Προβατίδη. Οι παίκτες του Διαγόρα θα προπονηθούν την Τρίτη το απόγευμα και την Τετάρτη το πρωί και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ