ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Οι δυνατότητες της ομάδας ήταν μεγάλες"

Ρουτζιέρης: "Οι δυνατότητες της ομάδας ήταν μεγάλες"
INTIME SPORTS

Οι δυνατότητες του φετινού Διαγόρα ήταν μεγάλες και η ομάδα θα μπορούσε να πάρει ακόμη και την απευθείας άνοδο στην Superleague, αν δεν υπήρχαν άλλα προβλήματα, σύμφωνα με τον Πέτρο Ρουτζιέρη

Ακόμη και την απευθείας άνοδο στην Superleague, θα μπορούσε να πάρει ο φετινός Διαγόρας, εάν δεν αντιμετώπιζε άλλου είδους προβλήματα, όπως είναι το οικονομικό.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, του "σμαραγδένιου" νησιού, Πέτρος Ρουτζιέρης, ο οποίος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, είπε πως αν είχε περισσότερες λύσεις στον πάγκο, θα μπορούσε ο σύλλογος να πάρει τη νίκη.

" Χάσαμε από ένα πέναλτι με το οποίο δεν θέλω να ασχοληθώ. Είναι απόφαση του διαιτητή και δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις αποφάσεις τους. Η αλήθεια είναι πώς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για να πάρουμε την νίκη, από ένα αντίπαλο που ήταν σίγουρα στα μέτρα μας. Ηρθε όμως η γρήγορη ισοφάριση στο γκολ του Πλάτανου και το πέναλτι στην συνέχεια", είπε αρχικά ο Ρουτζιέρης και πρόσθεσε:

" Είχαμε ευκαιρίες για να φύγουμε από την Νίκαια τουλάχιστον με την ισοπαλία, αλλά είχαν κι εκείνοι για να αμβλύνουν την νίκη τους. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την ροή του αγώνα αν είχαμε λύσεις στον πάγκο, στον οποίο βρισκόταν μόνο ο Χειμωνέττος. Οι δυνατότητες της ομάδας ήταν μεγάλες όπως αποδείχθηκε και θα μπορούσαμε να πάρουμε την άνοδο απευθείας για την Superleague, αλλά πολλοί λόγοι δεν μας το επέτρεψαν.

Όπως είναι ήδη γνωστό και ανακοίνωσε κι ο πρόεδρος, δεν θα πάρουμε τώρα την αδειοδότηση και συνεπώς δεν μπορούμε να παίξουμε στα πλέι οφ. Το μέλλον είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς θα πάμε την Κυριακή να παίξουμε με μια ομάδα που ανεβαίνει στην Superleague και ελπίζω να μην είμαστε στην ίδια δυσχερή θέση όπως στην Νίκαια, αλλά να έχουμε λύσεις να αντιμετωπίσουμε ένα ισχυρό αντίπαλο".

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Διαγόρα δεν επέστρεψε με την αποστολή της ομάδας στην Ρόδο, αλλά έμεινε για προσωπικούς του λόγους στην Αθήνα από όπου θα επιστρέψει την Τρίτη. Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα έχει στην διάθεσή του, τους Πουλόπουλο και Καρπαθάκη.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ