ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Ίσως βρεθεί λύση"

Ρουτζιέρης: "Ίσως βρεθεί λύση"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης μίλησε στους παίκτες του για το οικονομικό πρόβλημα, τονίζοντας πως ίσως βρεθεί λύση τις επόμενες ημέρες. Πέφτουν οι τόνοι στην ρήξη Διοίκησης και φιλάθλων

Στον ψυχολογικό τομέα έχει ρίξει το βάρος τις τελευταίες ημέρες ο Πέτρος Ρουτζιέρης. Ο τεχνικός του Διαγόρα κατανοεί πως υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα, λόγω του οικονομικού και προσπαθεί να ανυψώσει την ψυχολογία των παικτών του.

Για τον λόγο αυτό, ο τεχνικός του "γηραιού", μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι στην διοίκηση που φροντίζουν ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

" Το μεγάλο πρόβλημα για μας είναι το οικονομικό. Εκεί εστιάζουμε το πρόβλημα που υπάρχει στο αγωνιστικό μέρος. Βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται και προσπαθούν να βγάλουν σε πέρας μια δύσκολη προσπάθεια αλλά και να υλοποιήσουν την υπόσχεση τους.

Ίσως βρεθεί όπως ειπώθηκε λύση αυτές τις μέρες. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί οι παίκτες επηρεάζονται από το οικονομικό πρόβλημα κι αυτό δυστυχώς φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Αν βρεθεί λύση στο οικονομικό, δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα τότε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πώς πέφτουν και οι τόνοι στην ρήξη Διοίκησης και φιλάθλων, μετά την συνάντηση της Διοίκησης με τους εκπρόσωπους των οργανωμένων, την Δευτέρα το βράδυ στην Λέσχη του συλλόγου.

Μάλιστα, δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις αλλά και ακούστηκαν πολλές απόψεις από τις δυο πλευρές, με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας.

Τέλος, σε διαδικασία συγκρότησης βρίσκεται ο φάκελος της αδειοδότησης που πρέπει να πάρει ο Διαγόρας, στην γραμματεία του οποίου έχουν έρθει ήδη τα σχετικά έγγραφα. Η Διοίκηση της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει την συγκομιδή τους, με σκοπό ο φάκελος να κατατεθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου που λήγει η προθεσμία υποβολής του.

Οι διαβεβαιώσεις δείχνουν πώς, δεν θα υπάρξει τελικά κανένα απολύτως πρόβλημα και ο Διαγόρας θα καταθέσει τον φάκελο του εντός της σχετικής προθεσμίας.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ