ΑΓΓΛΙΑ

Ρούνεϊ στους οπαδούς της Ντέρμπι: "Περάσαμε δύσκολα, αλλά βάζουμε στόχο να επιστρέψουμε"

ω
Ο Γουέιν Ρούνεϊ μιλώντας στους οπαδούς της Ντέρμπι PRINT SCREEN

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε στους οπαδούς της Ντέρμπι που συγκεντρώθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας μετά τον υποβιβασμό και έδωσε το σύνθημα για άμεση επιστροφή στην Championship, με τους φίλους των κριαριών να τον χειροκροτούν

Η Ντέρμπι δεν κατάφερε να μείνει στην Championship και γνώρισε τον υποβιβασμό στη League One, μετά την ήττα από την ΚΠΡ. Τελευταία φορά που τα κριάρια αγωνίστηκαν στη συγκεκριμένη κατηγορία, ήταν τη σεζόν 1985-86.

Μετά το ματς, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τεχνικό της Ντέρμπι, Γουέιν Ρούνεϊ, μίλησε στον κόσμο που βρέθηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, δίνοντας το σύνθημα για άμεση επιστροφή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τους φίλους της Ντέρμπι να τον χειροκροτούν.

"Ήταν όλα πολύ δύσκολα και για την ομάδα και για εσάς τους οπαδούς, περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, κάναμε τεράστια προσπάθεια, αλλά δυστυχώς πέσαμε. Τώρα βάζουμε στόχο να επιστρέψει αυτή η ομάδα εκεί που πρέπει" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγλος τεχνικός.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ