ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Η Γιουνάιτεντ πρέπει να συνεχίσει χωρίς τους Ρονάλντο - Πογκμπά"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ @ 2017 RUI VIEIRA/ AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να προχωρήσει τη νέα σεζόν χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Πολ Πογκμπά, ο πρώτος γιατί ναι μεν προσφέρει πολλά στο σκοράρισμα αλλά οι κόκκινοι διάβολοι έχουν ανάγκη από φρεσκάδα, ενώ ο Γάλλος μέσος είναι άλλος παίκτης με την εθνική Γαλλίας και άλλος με τη Γιουνάιτεντ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μιλώντας στο Sky Sports αναφέρθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, αναφορικά με τον καταρτισμό του ρόστερ και τον νέο προπονητή.

Ο νυν τεχνικός της Ντέρμπι και άλλοτε επιθετικός των κόκκινων διαβόλων ανέφερε ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει χωρίς τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογκμπά, καθώς δεν βοηθούν καθόλου την ομάδα, ενώ ανάμεσα στον Έρικ Τεν Χαχ και τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ανέφερε ότι επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα ο Αργεντινός τεχνικός, γιατί έχει εμπειρία από Premier League

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ: "Νομίζω ότι θα ήθελαν να τελειώσει εδώ η σεζόν. Ξεχάστε το Champions League, δεν πρόκειται να είναι ανταγωνιστική η Γιουνάιτεντ ακόμα κι αν καταφέρει να προκριθεί φέτος.

Πρέπει να προχωρήσει χωρίς Ρονάλντο και Πογκμπά. Ο Κριστιάνο είναι μια μόνιμη απειλή γκολ για κάθε αντίπαλο, αλλά στο υπόλοιπο του αγώνα η Γιουνάιτεντ χρειάζεται περισσότερα, χρειάζεται νεαρούς και "πεινασμένους" παίκτες.

Ο Πογκμπά έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι καλύτερα να προχωρήσει παρακάτω. Αν ο Πολ είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, τότε ξέρει πως πιθανότατα δεν είχε τον αντίκτυπο που θα ήθελε από τότε που επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
.

Τον παρακολουθώ με τη Γαλλία και είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης. Η ικανότητα, η όραση και ο έλεγχος του παιχνιδιού είναι πάντα εκεί για τη Γαλλία. Δεν του λειτούργησε αρκετά στη Γιουνάιτεντ και υπάρχουν μερικοί παίκτες που πρέπει να αφήσουν.

Αν πρέπει να επιλέξω έναν ανάμεσα σε Ποτσετίνο και Τεν Χαγκ, επιλέγω Ποτσετίνο και του δίνω χρόνο για να δημιουργήσει. Δεν υπάρχει κανένας εγκατεστημένος προπονητής εκεί μετά από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, οπότε πιστεύω ότι όποιος έρθει, πρέπει να του δώσει χρόνο για να οικοδομήσει σχέσεις με παίκτες".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ