ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρούνεϊ: "Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Γουέιν Ρούνεϊ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο © 2008 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αναφερόμενος στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για καλό δικό της, αλλά και του Πορτογάλου, θα πρέπει να τον αφήσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μετέωρη μοιάζει ακόμα η παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ Τεν Χαχ να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πόσο σημαντικός είναι ο Πορτογάλος για την ομάδα, καθώς και ότι βρίσκεται στα πλάνα του.

Οι κόκκινοι διάβολοι θα αγωνιστούν στο Europa League τη φετινή σεζόν κι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στο 37χρονο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Ο πρώην συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της DC United γράφοντας στους Times, τόνισε πως ο αγγλικός σύλλογος πρέπει να του επιτρέψει να φύγει και να προσπαθήσει να χτίσει μία ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα κάνει πρωταθλητισμό.

"Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει. Δεν είναι ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίξει σε μια ομάδα του Τεν Χαx. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα

Ο Ρόνι θα σου βάζει πάντα γκολ. Αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο τώρα, οπότε ο στόχος πρέπει να είναι να χτιστεί μια ομάδα που θα μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, και πρέπει να προγραμματίσεις γι' αυτό".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ