ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Τοπ επιθετικός ο Ρονάλντο, είναι μέρος της ομάδας"

Ο Έρικ τεν Χαχ στο πλαίσιο φιλικού αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας | 19 Ιουλίου 2022
Ο Έρικ τεν Χαχ στο πλαίσιο φιλικού αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας | 19 Ιουλίου 2022 @2022 ASANKA BRENDON RATNAYAKE/AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ έπλεξε για μία ακόμα φορά το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της πρεμιέρας του Premier League, με τον Ολλανδό προπονητή να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του CR7 στο ματς της Γουνάιτεντ με την Μπράιτον.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (δεν ταξίδεψε σε Μπανγκόκ και Αυστραλία επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, την ώρα που ζητούσε μεταγραφη), παρόλα αυτά όμως έχει αρκετές πιθανότητες να εμφανιστεί στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και μάλιστα ως βασικός.

Αιτία ο ξαφνικός τραυματισμός του Αντονί Μαρσιάλ, με τον Έρικ Τεν Χαχ να χρειάζεται παίκτη για να συμπληρωθεί η τριπλέτα στη γραμμή κρούσης μαζί με τους Σάντσο και Ράσφορντ και να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Πορτογάλος, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος απέναντι στην Μπράιτον.

"Θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό αρχής γενομένης από την Κυριακή.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουμε κορυφαίο επιθετικό. Είναι εδώ μαζί μας και είναι στο ρόστερ", τόνισε με δηλώσεις του την Παρασκευή, ενώ σε ερώτηση για το αν θα είναι βασικός κόντρα στους "γλάρους" ο CR7, είπε: "Θα το δούμε την Κυριακή".

Όσον αφορά για την επιλογή του παίκτη να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ πριν την ολοκλήρωση του φιλικού της Γιουνάιτεντ με την Ράγιο Βαγεκάνο, γεγονός που προκάλεσε σούσουρο και αντιδράσεις, απάντησε:

"Ήταν πολλοί οι παίκτες που έφυγαν νωρίς και τα φώτα πέφτουν στον Κριστιάνο. Αυτό δεν είναι σωστό. Κάντε την έρευνά σας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ