ΑΓΓΛΙΑ

Ρούνεϊ: "Έχω να παίξω καλά 2 χρόνια"!

Ρούνεϊ: "Έχω να παίξω καλά 2 χρόνια"!
New Image

Την παραδοχή ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του στην Εθνική Αγγλίας την τελευταία διετία, έκανε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O επιθετικός της Γούιγκαν εντυπωσίασε όταν κλήθηκε να βοηθήσε τα "λιοντάρια" στις προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις με Ισραήλ και Ρωσία, με τον τραυματισμό του όμως να δίνει τώρα στον Ρούνεϊ μία ακόμα ευκαιρία να ξαναβρεί το επιθετικό του ένστικτο, με το τελευταίο του τέρμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να καταγράφεται στην τελική φάση του Euro 2004.
"H καριέρα μου στην Εθνική Αγγλίας ξεκίνησε καλά (2003), όμως τα δύο τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά.

Ο Εμίλ ήταν τέλειος στα δύο προηγούμενα ματς και είμαι σίγουρος ότι αν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί, τότε ο προπονητής μας (ΜακΛάρεν) θα είχε να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση αναφορικά με το ποιον θα ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα",

τόνισε ο Ρούνεϊ και συνέχισε:

"Είμαι απογοητευμένος από την φόρμα μου, όμως αυτό δεν έχει να κάνει με την έλλειψη προσπάθειας. Δίνω το 110% των δυνάμεών μου κάθε φορά που παίζω, όμως για κάποιον λόγο τίποτα δεν μου πηγαίνει καλά. Πάντως αυτό με κάνει ακόμα περισσότερο αποφασισμένο, προκειμένου να αρχίσω και πάλι το σκοράρισμα".


Παρά το γεγονός ότι έχει φορέσει συνολικά 38 φορές τη φανέλα των "λιονταριών", η τελευταία φορά που αγωνίστηκε για την Αγγλία ο Ρούνεϊ ήταν τον περασμένο Μάρτιο, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι αισθάνεται σαν... πρωτάρης σε αυτή την ομάδα.

"Είναι σαν να έρχομαι για πρώτη φορά στην ομάδα. Δεν μπορείς να μην συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει μία αλλαγή στην ατμόσφαιρα. Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα τώρα. Την τελευταία φορά που ήμουν στην ομάδα, υπήρχε μεγάλη πίεση πάνω μας. Είναι προφανές ότι τα τελευταία καλά αποτελέσματα έχουν παίξει το ρόλο τους".



Όσο για τη συνεργασία που αναμένεται να έχει με τον Μάικλ Όουεν στην κορυφή της επίθεσης, μιας που είναι αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι επιθετικοί που έχει στη διάθεσή του ο ΜακΛάρεν, ο 21χρονος φορ των πρωταθλητών Αγγλίας δήλωσε:

"Ο Μάικλ είναι σημαντικός παίκτης, σκοράρει συχνά για την Αγγλία και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μαζί. Στον σύλλογο που παίζεις είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς παίζεις με άτομα με τα οποία προπονείσαι κάθε μέρα.

Όμως αν είσαι αρκετά καλός, δουλεύει η χημεία, και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί ακριβώς ανάμεσα σε μένα και τον Μάικλ".









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ