ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρουέδα: "Από μία ανοησία χάσαμε το παιχνίδι"

BRASILIA, BRAZIL - JUNE 15:  Coach Reinaldo Rueda of Ecuador looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group E match between Switzerland and Ecuador at Estadio Nacional on June 15, 2014 in Brasilia, Brazil.  (Photo by Jeff Mitchell - FIFA/FIFA via Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JUNE 15: Coach Reinaldo Rueda of Ecuador looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group E match between Switzerland and Ecuador at Estadio Nacional on June 15, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Jeff Mitchell - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Ο τεχνικός του Εκουαδόρ, Ρεϊνάλδο Ρουέδα εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από την Ελβετία στο τέλος τονίζοντας πως μία ανοησία ήταν αρκετή για δώσει τη νίκη στην αντίπαλο.

Ο Κολομβιανός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Εκουαδόρ, Ρεϊνάλδο Ρουέδα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τον Ελβετό, Χάρις Σεφέροβιτς, στο τέλος της αναμέτρησης σημειώνοντας το τελικό 2-1, τονίζοντας παράλληλα πως ένα στιγμιαίο λάθος ήταν ικανό να στερήσει από την "τρικολόρ" τουλάχιστον την ισοπαλία.

"Δεν αξίζαμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Κάναμε λάθος προσπαθώντας να ελέγχουμε το παιχνίδι. Τώρα δυστυχώς πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ονδούρα και το οποίο θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχουμε λίγο χρονικό διάστημα στην διάθεσή μας.

Προδοθήκαμε από το συναίσθημα. Κάναμε μία ανοησία και αυτός μα στοίχισε. Δεν ήταν καλύτερος ο αντίπαλος, σε καμία περίπτωση", δήλωσε ο τεχνικός της εθνικής Εκουαδόρ, Ρεϊνάλδο Ρουέδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ