ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χίτζφελντ: "Μας έδωσε κίνητρο για την συνέχεια"

BRASILIA, BRAZIL - JUNE 15:  Head coach Ottmar Hitzfeld of Switzerland looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group E match between Switzerland and Ecuador at Estadio Nacional on June 15, 2014 in Brasilia, Brazil.  (Photo by Stu Forster/Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JUNE 15: Head coach Ottmar Hitzfeld of Switzerland looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group E match between Switzerland and Ecuador at Estadio Nacional on June 15, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Stu Forster/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ότμαρ Χίτζφελντ στάθηκε στην σπουδαιότητα του γκολ του Σεφέροβιτς που έδωσε τη νίκη στην εθνική Ελβετίας με 2-1 επί της αντίστοιχης του Εκουαδόρ.

Η εθνική Ελβετίας νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη του Εκουαδόρ, κάνοντας την ανατροπή και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της πρώτης στάθηκε στην σημασία που έχει η κατάκτηση των τριών βαθμών για το ηθικό της ομάδας του ενόψει της δύσκολης συνέχειας αλλά και στον τρόπο που επιτεύχθηκε το γκολ του Χάρις Σεφέροβιτς.

"Ναι ήταν αλήθεια πολύ όμορφο το τελευταίο γκολ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με τον Βάλον (Μπεχράμι), όντας πεσμένος στο έδαφος να μας δίνει την ευκαιρία για αντεπίθεση.

Το Εκουαδόρ έπαιζε επιθετικά και δυσκολευόταν να επιστρέψει στην άμυνα. Έτσι εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία. Αυτό το γκολ και η νίκη ήταν και τα δύο πολύ σημαντικά για την ανύψωση του ηθικού μας αλλά και για να αποκτήσουμε κίνητρο για τα επόμενα παιχνίδια", δήλωσε ο Γερμανός ομοσπονδιακός της εθνικής Ελβετίας, Ότμαρ Χίτζφελντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ