ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροτέν: "Παρί - Ρεάλ είχαν συμφωνήσει για Εμπαπέ, αλλά ο κορονοϊός καθυστερεί το deal"

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

O παλαίμαχος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ζερόμ Ροτέν αποκάλυψε, επικαλούμενος πηγές εντός της Παρί Σεν Ζερμέν, πως η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ είχε δρομολογηθεί, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν εξαιτίας του κορονοϊού.

Σε μία σημαντική αποκάλυψη που αφορά στο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ προχώρησε ο Ζερόμ Ροτέν. Ο παλαίμαχος Γάλλος μεσοεπιθετικός, που πραγματοποίησε μία σπουδαία καριέρα με τη φανέλα των Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν, υποστήριξε πως η μεταγραφή του 21χρονου Γάλλου φορ στη Ρεάλ είχε δρομολογηθεί για το προσεχές καλοκαίρι, αφού υπήρχε συμφωνία με την Παρί, αλλά η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα δεδομένα.

"Γνωρίζω από πηγές μέσα από την ομάδα πως ο Εμπαπέ είχε σχεδόν υπογράψει στη Ρεάλ. Όμως, μ' αυτό που συνέβη με τον κορονοϊό, είναι δεδομένο πως η άφιξη του Εμπαπέ στη Μαδρίτη θα αναβληθεί για αργότερα. Υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή το καλοκαίρι, αλλά θεωρώ πως (παρά τον κορονοϊό) είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ένας χρόνος ακόμα δεν είναι κάτι για τη Ρεάλ", σχολίασε ο φιναλίστ του Champions League του 2004, ενώ τόνισε πως "όπως και να έχει, δεν υπάρχει περίπτωση ο Εμπαπέ να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί".

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ενώ την εφετινή σεζόν, ο Γάλλος σταρ είχε 30 γκολ και 17 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε πως η Παρί τον είχε αποκτήσει αντί 145.000.000 ευρώ από τη Μονακό, αρχικό ως δανεικό και στη συνέχεια καταβάλλοντας την οψιόν αγοράς του.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ