ΜΙΛΑΝ

"Ροσονέρο" ο Έμερσον!

"Ροσονέρο" ο Έμερσον!
εμερσον

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ από την Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 5 εκ.ευρώ ανακοίνωσε ο Ερνέστο Μπροντζέτι, που εκπροσωπούσε τη Μίλαν στις διαπραγματεύσεις με τους "μερένγκες"

"Η Μίλαν απέκτησε τον Έμερσον με κανονική μετεγγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε το απόγευμα της Τρίτης στα μικρόφωνα της ιταλικής Rai ο Ερνέστο Μπροντζέτι, μεσολαβητής της Μίλαν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, και συνέχισε:

"Αρχικά υπήρχει πρόβλημα αναφορικά με το συμβόλαιό του, όμως στο τέλος καταλήξαμε σε μία συμφωνία έναντι του ποσού των 5 εκ.ευρώ".



Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι αρχικές οικονομικές αξιώσεις του προέδρου των Μαδριλένων, Ραμόν Καλδερόν, ήταν γύρω στα 11 εκ.ευρώ για την αποδέσμευση του παίκτη, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι (πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Μαδρίτη για να κλείσει τη μετεγγραφή) να παραμένει αμετακίνητος στα 5 εκ.ευρώ καταφέρνοντας να πείσει τους Ισπανούς να συμφωνήσουν σε αυτό το ποσό.

Η παρουσία πολλών Βραζιλιάνων στην ομάδα αλλά και η τεράστια εμπειρία που διάθετει από το Καμπιονάτο (Ρόμα, Γιουβέντους) δεν αφήνουν αμφιβολία αναφορικά με το αν θα υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής του Έμερσον στο νέο του περιβάλλον, με τον Βραζιλιάνο μέσο να δίνει μία ακόμα σημαντική λύση στον Κάρλο Αντσελότι για το χώρο του κέντρου, όπου δεσπόζουν ήδη σε αυτή τη θέση οι Πίρλο και Γκατούζο.

Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση της οριστικής συμφωνίας Μίλαν-Ρεάλ, ήρθε και το άμεσο σχόλιο του πρώην τεχνικού του σε Ρόμα και Ρεάλ, Φάμπιο Καπέλο, με δηλώσεις του στην "Corriere dello Sport":

"Ο Έμερσον στη Μίλαν; Μετά από μία σεζόν με σκαμπανεβάσματα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα και μία αλλαγή. Θα είναι μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Μίλαν.

Συγχαρητήρια στη Μίλαν",

τόνισε ο Ιταλός τεχνικός που τη φετινή σεζόν θα απέχει από τους πάγκους, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική τηλεόραση, για να σχολιάζει αγώνες του φετινού Καμπιονάτο.

Όσον αφορά στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας του Έμερσον με τη Μίλαν, τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον αντιπρόεδρο των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον Έμερσον για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 3,5 εκ.ευρώ.

* Αργά το βράδυ της Τρίτης και αφού έπεσαν οι τελικές υπογραφές στη Μαδρίτη, η Μίλαν ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της την απόκτηση του Έμερσον, χωρίς να προβαίνει σε λεπτομέρειες αναφορικά με το οικονομικό μέρος της συμφωνίας και τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

* Στην ίδια ιστοσελίδα ανέβηκε κείμενο, όπου καταγράφεται η πορεία του 31χρονου άσου, με την υποσημείωση ότι η Μίλαν αποτελεί τον πέμπτο ευρωπαϊκό σταθμό της καριέρας του (μετά από Μπάγελ Λεβερκούζεν, Ρόμα, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης), καθώς και ότι ο "Πούμα" θα είναι ο 8ος Βραζιλιάνος της φετινής Μίλαν (υπάρχουν ήδη στο ρόστερ οι Ντίντα, Καφού, Κακά, Ρονάλντο, Σερζίνιο, Ντιγκάο και Πάτο).













TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ