ΜΑΡΣΕΙΓ

Ρονζιέ: "Αν παίζαμε 10 φορές το ματς με τον Παναθηναϊκό, θα προκρινόμασταν τις 9"

Ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Βαλεντίν Ρονζιέ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό | 15 Αυγούστου 2023
Ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Βαλεντίν Ρονζιέ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό | 15 Αυγούστου 2023 @2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Βαλεντίν Ρονζιέ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας με δηλώσεις του πως η ομάδα του έδειξε την ανωτερότητά της αλλά αυτό να μην είναι αρκετό για την πρόκριση.

Η Μαρσέιγ μπήκε φουριόζα στο "Βελοντρόμ" απέναντι στον Παναθηναϊκό βρίσκοντας το πολυπόθητο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό ενώ ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος έχοντας πετύχει ακόμη ένα με τον Ομπαμεγιάνγκ (45+1') και κυριαρχώντας απόλυτα έναντι των πρασίνων.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος δεν ήταν το ίδιο δυναμική και επιθετική και το πλήρωσε, με τους πράσινους να οδηγούν το ματς στην παράταση με το εύστοχο πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη στο 90+9' και να πανηγυρίζουν μία τεράστια πρόκριση με 5-3 στη ρωσική ρουλέτα που τους έστειλε στα play offs του Champions League.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε σοκ στους Φωκαείς που ένιωσαν πως η πρόκριση γλίστρησε μέσα από τα δικά τους χέρια, με τον Βαλεντίν Ρονζιέ να φτάνει μάλιστα στο σημείο να δηλώσει on camera ότι αν ξαναγινόταν 10 φορές η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, στις 9 από αυτές η γαλλική ομάδα θα ήταν εκείνη που θα χαμογελούσε στο φινάλε.

"Είμαστε όλοι πάρα πολύ απογοητευμένοι, σκεφτόμαστε τους οπαδούς μας. Όλοι θέλαμε αυτή την πρόκριση, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να μείνουμε θετικοί και ενωμένοι.

Δεν περάσαμε εξαιτίας και των δύο αγώνων. Όσον αφορά όμως στο δεύτερο, αν επαναλαμβάναμε 10 φορές το παιχνίδι, στις εννιά θα παίρναμε την πρόκριση", τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ομάδας του Μαρθελίνο, και συμπλήρωσε:

"Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, δείξαμε την ανωτερότητά μας αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν ψάχνω δικαιολογίες αλλά υπάρχουν νέοι παίκτες και ένας νέος προπονητής στην ομάδα".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ