ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρθελίνο: "Δεν μετανιώνω για την αλλαγή τερματοφύλακα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας"

Μαρθελίνο: "Δεν μετανιώνω για την αλλαγή τερματοφύλακα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας"
INTIME SPORTS

Ο Μαρθελίνο τόνισε πως η Μαρσέιγ θα έπρεπε να έχει πάρει εκείνη την πρόκριση βάσει της εικόνας του αγώνα αλλά είχε κόντρα της όλες τις λεπτομέρειες ενώ ξεκαθάρισε πώς δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να βάλει τερματοφύλακα μόνο για τα τα πέναλτι.

Η Μαρσέιγ ήταν καταφανώς ανώτερη στο πρώτο μέρος απέναντι στον Παναθηναϊκό και ανταμείφθηκε με δύο γκολ όμως στο δεύτερο δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0, κλείστηκε πίσω και δέχτηκε γκολ στο φινάλε, για να πάει στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι, όπου γνώρισε την ήττα με 5-3 από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό.

Από την πλευρά του ο Μαρθελίνο τόνισε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση βάσει της συνολικής εικόνας και πως οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος της, ενώ για την επιλογή -που δεν δικαιώθηκε- να αλλάξει τον βασικό κίπερ Λόπεθ με τον Μπλάνκο για τη διαδικασία των πέναλτι, τόνισε πως δεν το έχει μετανιώσει.

"Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε τους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα για 120 λεπτά. Στην στατιστική, η υπεροχή μας ήταν εμφανής.

Η μοίρα μάς έπαιξε άσχημο παιχνίδι αλλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε πετύχει μία μεγάλη νίκη. Αν κάνουμε και άλλους τέτοιους αγώνες, θα έχουμε πολλές νίκες", τόνισε ο Μαρθελίνο, για να προσθέσει πως "δεν μετανιώνω για την επιλογή να αλλάξω γκολκίπερ για τα πέναλτι.

Ήταν απόφαση όλου του επιτελείου. Ακόμα και το πέναλτι που απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, είναι μία απόδειξη ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες και απόψε ήταν όλες εναντίον μας. Κάναμε τις σωστές αλλαγές, ήμασταν ανώτεροι σε όλο το ματς".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ