ΑΕΚ

Ροντρίγκες: "Δεν θα επηρεαστούμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πατίτο Ροντρίγκες τόνισε πως η ήττα από τον Πανιώνιο, δεν θα επηρεάσει την ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δημοσίευμα από το Μεξικό αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Αργεντινό εξτρέμ.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η ΑΕΚ καλείται να παίξει τη… ζωή της για την πρωτιά, στο κυριακάτικο (21/5) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Καλείται επίσης να βγάλει και αντίδραση, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. Πάντως ο Πατίτο Ροντρίγκες, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως δεν πρόκειται η ΑΕΚ να επηρεαστεί από το στραβό αποτέλεσμα με τους "Κυανέρυθρους".

"Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό). Έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα μπορούμε να ξεχωρίζουμε το ένα ματς από το άλλο και να μην επηρεαζόμαστε.

Ο αγώνας με τον Πανιώνιο τελείωσε και δεν μπορούμε να ξαναπαίξουμε, άρα τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να μπούμε δυνατά απ' την αρχή για τους τρεις βαθμούς.

Σε όλα τα ματς η νίκη αποτελεί δέλεαρ για εμάς. Στα πλέι οφ υπάρχουν πολλοί αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχουμε την παραμικρή πολυτέλεια να κάνουμε παρόμοιο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Πανιώνιο", υποστήριξε ο Αργεντινός εξτρέμ.

"ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΪ ΜΕ ΠΑΤΙΤΟ"

Στο μεταξύ μέσω… twitter, προέκυψε και ένα μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον Πατίτο. Σύμφωνα μ’ όσα "τιτίβισε" το μεξικάνικο "Liga Bancomer MX", η Μοντερέι ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό της ΑΕΚ. Και μάλιστα βρίσκεται σε επαφές με τον παίκτη.

Βεβαίως σύμφωνα με την ανακοίνωση που συνόδευσε την επισημοποίηση της μεταγραφής του Πατίτο πέρυσι το καλοκαίρι στην Ένωση, ο Αργεντινός έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ