ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ξανά απών από την προπόνηση της Γιουνάιτεντ

Η απογοήτευση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το γκολ του Αλόνσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι
Η απογοήτευση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το γκολ του Αλόνσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Άφαντος παραμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος απουσίασε και την Πέμπτη (7/7) από την προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σταρ είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους.

Για τέταρτη διαδοχική ημέρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα επιστρέψει, καθώς και το τι θα γίνει με το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος σταρ από τη Δευτέρα (4/7) που έχουν ξεκινήσει η προπόνηση απουσιάζει, καθώς έχει επικαλεστεί οικογενειακούς λόγους, ενώ έχει ζητήσει από τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων να του επιστρέψει να αποχωρήσει από την ομάδα, εάν φτάσει στα χέρια της κάποια ικανοποιητική προσφορά.

Σύμφωνα μάλιστα με το footballinsider247, η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Γιουνάιτεντ για τον 37χρονο για ένα ποσό κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με την ομάδα για ακόμα έναν χρόνο, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον έναν. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 24 γκολ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ