ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Τρέλα έξω από το Ολντ Τράφορντ για την επιστροφή του Πορτογάλου

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έξω από το Ολντ Τράφορντ για το ντεμπούτο του Ρονάλντο
Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έξω από το Ολντ Τράφορντ για το ντεμπούτο του Ρονάλντο PRINT SCREEN TWITTER: MANCHESTER UNITED

Πανικός επικρατεί έξω από το Ολντ Τράφορντ λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ, με χιλιάδες οπαδούς των κόκκινων διαβόλων να έχουν στηθεί από νωρίς έξω από το γήπεδο για να δουν από κοντά την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε ρυθμούς... Κριστιάνο Ρονάλντο κινείται το Μάντσεστερ, με την επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη και παντοτινή ποδοσφαιρική του αγάπη, τη Γιουνάιτεντ, έπειτα από 12 χρόνια να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους του συλλόγου.

Ο 36χρονος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Νιούκαστλ (11/9, 17:00, COSMOTE SPORT 6 HD και LIVE SPORT24), με τους φίλους των κόκκινων διαβόλων να βρίσκονται από νωρίς έξω από το Ολντ Τράφορντ για να τον παρακολουθήσουν ξανά από κοντά στο γήπεδο.

Ενδεικτικό είναι ότι έχει "στηθεί" ένα μικρό πάρτι έξω από το στάδιο, με χιλιάδες οπαδούς της Γιουνάιτεντ να έχουν μπει από νωρίς στο κλίμα, τραγουδώντας συνθήματα για τον Πορτογάλο, ενώ παντού ολόγυρα υπάρχουν οι φανέλες του, οι οποίες έκαναν και ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία των αθλητικών ειδών.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ