ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο σε οπαδούς: "Ευχαριστούμε που αντέξατε και δεν μας εγκαταλείψατε"

Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς
Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτηση στα social media θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που στήριξαν την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, παρά τα άσχημη πορεία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολντ Τράφορντ μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 επί της Μπρέντφορντ και συγκινημένος από την ατμόσφαιρα έστειλε το μήνυμά του στον Έρικ τεν Χαχ, αλλά και τους φίλους της ομάδας.

Ο Πορτογάλος σταρ γύρισε στην κάμερα λέγοντας "I'm not finished", ενώ λίγο αργότερα με ανάρτηση στα social media θέλησε να τους ευχαριστήσει ξανά για όλη τη στήριξη που παρείχαν στη Γιουνάιτεντ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

"Για άλλη μια φορά, τρομερή υποστήριξη από την κερκίδα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία του τελευταίου μας αγώνα της σεζόν στο Ολντ Τράφορντ για να ευχαριστήσουμε τους καταπληκτικούς οπαδούς μας, που άντεξαν μια δύσκολη σεζόν στο πλευρό μας και δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ. Ευχαριστώ παιδιά.

Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα και στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά, ώστε να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε: δόξα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ