ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Το "I'm not finished" στην κάμερα εν μέσω αποθέωσης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χειροκροτά τον κόσμο στο Ολντ Τράφορντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χειροκροτά τον κόσμο στο Ολντ Τράφορντ PRINT SCREEN TWITTER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φινάλε της αναμέτρησης γύρισε στην κάμερα λέγοντας "I'm not finished", μία ατάκα που αφήνει υπονοούμενα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη στιγμή που δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, λόγω της φετινής πορείας της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε απέναντι στην Μπρέντφορντ επικρατώντας με 3-0 σ' ένα κρίσιμο ματς, που την κρατάει ακόμα ζωντανή στη διεκδίκηση της 4ης θέσης και του εισιτηρίου που οδηγεί στο Champions League.

Ο κόσμος που έμεινε στο Ολντ Τράφονρτ μέχρι το φινάλε του αγώνα - και δεν αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας προ τη διοίκηση του συλλόγου" αποθέωσε τους παίκτες στο τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους των κόκκινων διαβόλων και συγκινημένος γύρισε στην κάμερα, λέγοντας: "I'm not finished" (=δεν τελείωσα). Η ατάκα του Πορτογάλου σταρ θα συζητηθεί, αφού μπορεί να ερμηνευθεί ως υπονοούμενο για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ράλφ Ράνγκνικ μείωσε στο -5 από την τέταρτη Άρσεναλ, αλλά έχοντας δύο ματς περισσότερα η έξοδος στο Champions League φαντάζει μακρινό -αν και όχι άπιαστο- όνειρο. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρονάλντο να μην συνεχίζει στην ομάδα τη νέα σεζόν λόγω της φετινής της πορείας.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ