ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Πιθανό το ντεμπούτο του στην Αλ Νασρ κόντρα στην Παρί του Μέσι τον Ιανουάριο

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους © 2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Παρί του Λιονέλ Μέσι στο πρώτο παιχνίδι του ως παίκτης της Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει πλέον στο δυναμικό της Αλ Νασρ και ετοιμάζεται να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της, αγωνιστικές και μη.

Αν και έκανε προπονήσεις με τη Ρεάλ για να παραμείνει σε φόρμα, μοιάζει απίθανο να προλάβει το πρώτο παιχνίδι της Αλ Νασρ τον Ιανουάριο, όταν θα προστεθεί και τυπικά στο ρόστερ, αφού το παιχνίδι με την Αλ Τάι είναι προγραμματισμένο για τις 5 του μήνα.

Η επόμενη προγραμματισμένη υποχρέωση είναι εκτός έδρας με την Αλ Σαμπάμπ επίσης για το πρωτάθλημα στις 14 Ιανουαρίου και μία εβδομάδα αργότερα υποδέχεται την Αλ Ιτιφάκ.

Ενδιάμεσα, δεν αποκλείεται να προστεθεί ακόμη ένα παιχνίδι στο πρόγραμμα της Αλ Νασρ, ένας αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για πέρυσι, αλλά φέτος απέκτησε μεγαλύτερη αξία, αφού αφορά την επανένωση του Ρονάλντο με τον... Λιονέλ Μέσι!

Το φιλικό με Παρί και η κόντρα με το Κατάρ

Τον περασμένο Ιανουάριο, Σαουδική Αραβία και Κατάρ είχαν συμφωνήσει σε φιλικό παιχνίδι της Παρί με μία μικτή Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ στην Ντόχα. Ο αγώνας αναβλήθηκε για τον Μάιο λόγω Covid-19 και δεν διεξήχθη ούτε την άνοιξη, λόγω των τεταμένων σχέσεων των δύο χωρών.

Η τηλεοπτική "πειρατεία" καναλιού της Σαουδικής Αραβίας στο Μουντιάλ 2022 ενόχλησε τους διοργανωτές, εντείνοντας την κόντρα των δύο αραβικών κρατών που διαρκεί εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, μία ταυτόχρονη παρουσία των δύο αστέρων του ποδοσφαίρου στο ίδιο γήπεδο για άλλη μία φορά είναι προς όφελος και των δύο χωρών και γι' αυτό το φιλικό παιχνίδι ενδέχεται να διεξαχθεί τελικά τον Ιανουάριο του 2023.

Αν ξεπεραστούν τα... διπλωματικά εμπόδια, η πιο σημαντική δυσκολία είναι το φορτωμένο πρόγραμμα της Παρί, η οποία από την Πρωτοχρονιά μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα δώσει τέσσερα παιχνίδια σε Ligue 1 και Coupe de la Ligue.

Ακολουθεί μια διακοπή μέχρι τις 29 Ιανουαρίου και αν τελικά οι εμπλεκόμενες πλευρές αποφασίσουν να διεξαχθεί αυτό το φιλικό, επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η 18η ή η 19η Ιανουαρίου.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ