ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ο Μέντες δεν είχε καμία ανάμειξη στη μεταγραφή του CR7 στην Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς της Πορτογαλίας με την Ελβετία
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς της Πορτογαλίας με την Ελβετία © 2022 PAVEL GOLOVKIN / AP IMAGES

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, δεν είχε καμία ανάμειξη στις διαπραγματεύσεις της Αλ Νασρ με τον Πορτογάλο σταρ, σύμφωνα με τη MARCA.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Ευρώπης.

Σύμφωνα με τη MARCA ωστόσο, η συμφωνία έκλεισε χωρίς να εμπλακεί καθόλου στις διαπραγματεύσεις ο ατζέντης του Πορτογάλου σταρ, Ζόρζε Μέντες. Αντίθετα, την όλη υπόθεση διαχειρίστηκε ο προσωπικός μάνατζερ του Ρονάλντο, Ρίκι Ρεγκούφε, με τον οποίο συνεργάζεται από το 2018.

Λίγο διάστημα μάλιστα, νωρίτερα η ισπανική AS σε δημοσίευμά της έκανε λόγο για ρήξη στις σχέσεις του Ρονάλντο με τον Μέντες με αφορμή την αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Ο διάσημος ατζέντης δεν είχε καταφέρει να βρει την πρόταση που θα ικανοποιούσε τον CR7 και θα διασφάλιζε το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέραν πέραν της επαγγελματικής σύνδεσης είναι κουμπάροι, φίλοι και όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν σχέση πατέρα - γιου.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ