ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ο Κόβατσιτς "απειλεί" να σπάσει το ρεκόρ του CR7

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ © 2023 HUSSEIN MALLA / AP IMAGES

Ο Ματέο Κόβατσιτς έχει την ευκαιρία εάν κατακτήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων να σπάσει το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και να γίνει ο πρώτος παίκτης που το έχει πετύχει με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Ο Ματέο Κόβατσιτς απειλεί να σπάσει το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Τρίτη (19/12) την ιαπωνική Ουράβα στο πλαίσιο των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που διεξάγονται στη Σαουδική Αραβία.

Μετά το ιστορικό τρεμπλ της προηγούμενης σεζόν η Σίτι θέλει να κυριαρχήσει σε ακόμα μία διοργάνωση. Εάν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καταφέρει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο τότε ο Κροάτης θα γράψει ιστορία.

Κι αυτό γιατί θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τρεις διαφορετικές ομάδες, καθώς το έχει κάνει ήδη με τη Ρεάλ το 2016 και το 2017, αλλά και με την Τσέλσι το 2021.

Έτσι, θα σπάσει το ρεκόρ που διατηρεί ο Ρονάλντο, όπως κι οι Τόνι Κρόος, Ντέιβιντ Αλάμπα και Αντόνιο Ρίντιγκερ, που το έχουν πετύχει με δύο διαφορετικές ομάδες.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ