ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ο Φερνάντο Σάντος επέπληξε τον CR7 μπροστά στους συμπαίκτες του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φερνάντο Σάντο στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φερνάντο Σάντο στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη 2022 MARTIN MEISSNER / AP PHOTO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα "'άκουσε" από τον Φερνάντο Σάντος μπροστά στους συμπαίκτες του στο Μουντιάλ, σύμφωνα με την Correio da Manha, αφού πρώτα ενημερώθηκε από τον γιο του για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου όταν αντικαταστάθηκε.

Κι ενώ ο νέος προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, κατά την παρουσίασή του σημείωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει το σεβασμό όλων και θα μιλήσει μαζί του τις επόμενες μέρες, νέες αποκαλύψεις που αφορούν τη σχέση του Πορτογάλου σταρ με τον Φερνάντο Σάντος βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την Correio da Manha, ο Σάντος επέπληξε τον Ρονάλντο μπροστά σε όλους του συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του αφού αντικαταστάθηκε στο ματς με τη Νότια Κορέα. Μάλιστα, το τι είπε ο CR7 όταν τον έκανε αλλαγή το πληροφορήθηκε από τον γιο του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Πορτογάλος είπε: "Βιάζεσαι να με βγάλεις έξω, γαμ@@@@@".

Η απόφαση του Σάντος να τον επιπλήξει βέβαια, μπροστά σε όλους είναι κάτι που δεν άρεσε στον Ρονάλντο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ