ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Μαρτίνεθ για Ρονάλντο: "Αξίζει τον σεβασμό όλων, θα μιλήσω μαζί του το επόμενο διάστημα"

Ο Ρόμπερτο Μαρτίνεθ κατά την παρουσίαση του από την ομοσπονδία της Πορτογαλίας | 9 Ιανουαρίου 2023
Ο Ρόμπερτο Μαρτίνεθ κατά την παρουσίαση του από την ομοσπονδία της Πορτογαλίας | 9 Ιανουαρίου 2023 © 2023 AP PHOTO/ANA BRIGIDA

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, κατά την παρουσίαση του μίλησε αρκετά για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα της πατρίδας του.

Η εποχή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην Εθνική Πορτογαλίας ξεκίνησε και επίσημα τη Δευτέρα το μεσημέρι με την ανακοίνωση του από την ομοσπονδία και την παρουσίαση του.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων μονοπώλησε όπως ήταν φυσικό το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Ισπανός προπονητής σημείωσε πως ο Ρονάλντο αξίζει το σεβασμό όλων και σημείωσε πως θα μιλήσει μαζί του τις επόμενες μέρες:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να εκπροσωπήσω μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στον κόσμο" είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε: "Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες αλλά καταλαβαίνω επίσης ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη ομάδα αλλά και τα μέλη της ομοσπονδίας και μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Εν συνεχεία οι ερωτήσεις που δέχτηκαν είχαν να κάνουν με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία με τον Ισπανό προπονητή να σημειώνει: "Θέλω να επικοινωνήσω και με τους 26 παίκτες που ήταν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το σημείο εκκίνησής μου και ο Κριστιάνο είναι ένας παίκτης απ' αυτή τη λίστα, είναι στην εθνική ομάδα εδώ και 19 χρόνια και αξίζει τον σεβασμό του να καθίσουμε και να μιλήσουμε το επόμενο διάστημα"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ