CHAMPIONS LEAGUE

Ρονάλντο: "Νίκη στο Μάντσεστερ"

MADRID, SPAIN - FEBRUARY 13: Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates scoring his sides equalizing goal during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between Real Madrid and Manchester United at Estadio Santiago Bernabeu on February 13, 2013 in Madrid, Spain.  (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)
MADRID, SPAIN - FEBRUARY 13: Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates scoring his sides equalizing goal during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between Real Madrid and Manchester United at Estadio Santiago Bernabeu on February 13, 2013 in Madrid, Spain. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μοουρίνιο δεν θεωρεί κακό το 1-1 με την Γιουνάιτεντ στην Μαδρίτη, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως η Ρεάλ πάει για νίκη στο Μάντσεστερ. Ρουτίνα το γκολ του Γουέλμπεκ, "όλα ανοικτά" λέει ο Φέργκιουσον

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, στο 1-1 της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μαδρίτη και τόνισε πως η "βασίλισσα" θα πάει για νίκη στο "Ολντ Τράφορντ".

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή αμυντικά. Νομίζω παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα", ανέφερε ο Πορτογάλος.

"Θα έχουμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και στο δεύτερο ματς, πάντα προσπαθούμε να έχουμε την πρωτοβουλία, έτσι θα πάμε στο Ολντ Τράφορντ για να πάρουμε την νίκη".

Ο συμπατριώτης του προπονητής του, Ζοζέ Μοουρίνιο, δεν θεωρεί κακό το 1-1: "Είναι πολύ ανοικτή η ρεβάνς. Νομίζω πως η πρόκριση θα παίζεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι 50/50. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα και μπορούμε να πετύχουμε πάνω από ένα γκολ στο Μάντσεστερ".

"Νομίζω οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε δοκάρι και στην πρώτη τους φάση από το πουθενά μας έβαλαν γκολ και αυτή είναι δύσκολη κατάσταση για τους παίκτες".

Γουέλμπεκ: "Ρουτίνα το γκολ"

Ο σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντάνι Γουέλμπεκ, δήλωσε: "Ήξερα ακριβώς που θα καταλήξει η μπάλα μετά το κόρνερ, είναι ρουτίνα, το έχουμε δουλέψει και εγώ απλά έστειλα την μπάλα στα δίχτυα".

"Ήρθαμε σε αυτό φανταστικό στάδιο, αλλά ήταν ένα ακόμη ματς για εμάς. Πρέπει να παίζεις το παιχνίδι, όχι την περίσταση. Κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, προσπαθούμε να πάρουμε τα παιχνίδια δηλαδή".

Φέργκιουσον: "Όλα ανοικτά"

Όπως ο Μοουρίνιο, έτσι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πιστεύει πως όλα είναι ανοικτά για την ρεβάνς: "Όλα είναι ανοικτά. Πιστεύω θα σκοράρουμε στο Ολντ Τράφορντ, αλλά ξέρουμε πως ο αντίπαλος θα είναι εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις".

"Όταν είχαν παίξει στο Μάντσεστερ με την Σίτι είχαν κυριαρχήσει στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε σίγουρα πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ