ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο-Καμορανέζι εκτός από το ντέρμπι

Ρονάλντο-Καμορανέζι εκτός από το ντέρμπι
Ρανιέρι

Χάνουν το Ιταλικό ντέρμπι μεταξύ της Μίλαν και της Γιούβε οι Ρονάλντο και Καμορανέζι αντίστοιχα

Ο Μάουρο Καμορανέζι έπασχε από ένα σοβαρό μυικό τραυματισμό αλλά απ' ότι φαίνεται δεν κατάφερε να είναι σε φουλ φόρμα ώστε να αγωνιστεί στο σημερινό ντέρμπι στην Ιταλία. Ο Ρονάλντο από την άλλη πάνω που γύρισε από τον τραυματισμό στο πόδι που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν, ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη στο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι δεν θα αγωνιστεί ούτε και αυτός.
Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε για το Ντέρμπι μεταξύ της Μίλαν και της Γιουβέντους, αναφέρθηκε στους δυο απόντες σχολιάζοντας ότι η δική τους απουσία είναι πιο σημαντική.

“Αν βάλει κάποιος κάτω τις δυο απουσίες θα διαπιστώσει ότι η δική μας είναι πιο σημαντική, για την Μίλαν λίγα αλλάζουν καθώς ο Ρονάλντο λείπει από την αρχή της σεζόν, οπότε έχουν μάθει να αγωνίζονται και χωρίς αυτόν. Ο Καμορανέζι από την άλλη είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής για εμάς καθώς δίνει μια επιπλέον ποιότητα στο παιχνίδι μας”.

“Δύστυχος φέτος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε πολλά ματς, αλλά όποτε μπαίνει στο γήπεδο πραγματικά αφήνει το στίγμα του στο παιχνίδι, λίγοι παίκτες το κάνουν αυτό στον κόσμο”.

Μετά και την απουσία του Ιταλο-Αργεντινού μέσου ο Ρανιέρι θα πρέπει να αποφασίσει πως θα παίξει στο ντέρμπι, διαθέτει τρεις επιθετικούς σε καλή φόρμα, ( Ντελ-Πιέρο, Ιακουίντα, Τρεζεγκέ ), και ένας από όλους λογικά θα είναι στον πάγκο.

“Θα δούμε, έχω τρεις επιθετικούς σε πολύ καλή κατάσταση και προτιμώ να έχω πολλές επιλογές στην διάρκεια του ματς, ακόμα και αυτοί που κάθονται στον πάγκο πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι”.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ