ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Για πάντα στην "κυρία" ο Τρεζεγκέ!

Για πάντα στην "κυρία" ο Τρεζεγκέ!
Τρεζεγκέ-Γιουβέντους

Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους αποκάλυψε ο Τρεζεγκέ, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για νίκη επί της Μίλαν το Σάββατο

Μετά την αίσια έκβαση στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου το περασμένο καλοκαίρι (υπέγραψε μέχρι το 2011), ο 30χρονος Γάλλος φορ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, με τα 11 τέρματα που έχει σημειώσει στις 13 πρώτες αγωνιστικές να τον έχουν φέρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο Καμπιονάτο, και τον ίδιο να ονειρεύεται να σταματήσει φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.
"Νομίζω ότι παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο στην καριέρα μου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αισθάνομαι ότι είμαι σημαντικό κομμάτι στα σχέδια αυτής της ομάδας και θα μείνω εδώ για το υπόλοιπο της καριέρας μου".

Στη συνέντευξη αυτή ο "Τρεζεγκόλ" αναφέρθηκε και στο επικείμενο σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο", υποστηρίζοντας ότι η επίθεση των "μπιανκονέρι" είναι αυτή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

"Η επίθεσή μας είναι καταστροφική και καλύτερη από αυτή της Μίλαν, οι αριθμοί το αποδεικνύουν αυτό.

Βελτιωνόμαστε συνεχώς, και στον αγώνα με την Παλέρμο δείξαμε τη δύναμή μας (5-0). Έχουμε ανεβασμένο ηθικό και πάμε στο Μιλάνο για τη νίκη, τους σεβόμαστε όμως δεν τους φοβόμαστε"



Να σημειωθεί ότι το "Σαν Σίρο" είναι ένα γήπεδο που φέρνει ξεχωριστές αναμνήσεις στον Τρεζεγκέ, καθώς εκεί σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Serie A, ένω έβαλε ένα καθοριστικό γκολ τη σεζόν 2004-05, που χάρισε τον τίτλο στην Γιουβέντους.







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ