ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Η ρήξη με τον Μέντες στέλνει σε άλλον ατζέντη την προμήθεια μαμούθ της μεταγραφής στην Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσίασή του από την Αλ Νασρ στο "Μρσουλ Παρκ", Ριάντ | Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσίασή του από την Αλ Νασρ στο "Μρσουλ Παρκ", Ριάντ | Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 © 2022/AMR NABIL/AP IMAGES

Ο ατζέντης και κουμπάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, δεν θα εισπράξει ευρώ από τη μετακίνηση του 37χρονου σούπερ σταρ στην Αλ Νασρ. Αντιθέτως, ένα άλλο άτομο θα πάρει προμήθεια μαμούθ για το χρυσό deal.

Η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ολοκληρώθηκε και τα οικονομικά δεδομένα του deal καθιστούν τον Πορτογάλο κατά μισό δισεκατομμύριο πιο πλούσιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μοναδικά χρήματα που θα βγουν από τα ταμεία των Σαουδαράβων γι' αυτήν τη μεταγραφή. Σύμφωνα με την A Bola, ένα μεγάλο ποσό θα καταλήξει στον τραπεζικό λογαριασμό του ανθρώπου που εργάστηκε για να γίνει αυτή η μεταγραφή και δεν είναι ο ατζέντης του 37χρονου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες.

Οι δύο κουμπάροι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις το τελευταίο διάστημα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιχείρησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς να απευθυνθεί στον συμπατριώτη του.

Αντιθέτως, υπήρξε ένα πρόσωπο στο οποίο μίλησε και με τον οποίο γνωρίζεται από το 2003, όταν ήταν διευθυντής μάρκετινγκ στη Nike, εξασφαλίζοντάς του χορηγικό συμβόλαιο ύψους 16.000.000 ευρώ, το πρώτο του με τον αμερικανικό κολοσσό. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Ρεγκούφε, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια εξελίχθηκε σε φίλο και συνεργάτη του Ρονάλντο σε επίπεδο διαπραγματεύσεων για χορηγίες.

Ο Ρεγκούφε ήταν ο άνθρωπος που εργάστηκε για τη μετακίνηση του Ρονάλντο στη Μέση Ανατολή και αυτός ο οποίος θα πιστωθεί μια τεράστια προμήθεια, η οποία υπολογίζεται σε 30.000.000.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ