ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Η φαντασμαγορική παρουσίασή του από την Αλ Νασρ

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάντο στο "Μρσουλ Παρκ", Ριάντ | Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάντο στο "Μρσουλ Παρκ", Ριάντ | Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 © 2022/AMR NABIL/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε από την Αλ Νασρ σε μία φαντασμαγορική τελετή στο "Μρσουλ Παρκ" που διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.

Ημέρα γιορτής για τη Σαουδική Αραβία ήταν η Τρίτη, με την παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός γνώρισε την αποθέωση από 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του "Μρσουλ Παρκ" για να δουν από κοντά το μεγαλύτερο αστέρι στην ιστορία τόσο του εγχωρίου πρωταθλήματος, όσο και γενικότερα του ασιατικού ποδοσφαίρου.

Ο Ρονάλντο αρχικά κατέφθασε στο γήπεδο και βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου όπου απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ.

Κατόπιν, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, μαζί με τον προπονητή, Ρουντί Γκαρσιά, αλλά και τον πρόεδρο, Μουσαλί αλ Μουαμάρ, για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του. Χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά και είχε μια πιο θερμή χειραψία με παίκτες που γνώριζε από την Ευρώπη όπως ο Νταβίντ Οσπίνα και ο Βενσάν Αμπουμπακάρ.

Στη συνέχεια, τον καλωσόρισε με ομιλία του ο αρχηγός της ομάδας, Αμπντουλάχ Μαντού, αλλά και ο πρόεδρος. "Είναι μια πρόκληση για μένα. Ξέρω ότι η ομάδα είναι φανταστική. Είδα μερικά παιχνίδια. Είδα τη σύνδεση μεταξύ των παικτών και μου άρεσε. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω ό,τι έχω", είπε στους συμπαίκτες του ο Πορτογάλος.

Τελευταίο στάδιο της παρουσίασης ήταν η έξοδός του στον αγωνιστικό χώρο. Αφού φόρεσε την εμφάνιση της Αλ Νασρ, πάτησε στο χορτάρι και αποθεώθηκε εν μέσω βεγγαλικών και συνθημάτων με το όνομά του από το κοινό που τον περίμενε για πάνω από δύο ώρες.

Ο 37χρονος πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποδοχή, υποσχέθηκε τα καλύτερα και στη συνέχεια κλότσησε μερικές μπάλες με την υπογραφή του στις εξέδρες του γηπέδου.

Όταν επέστρεψε στο βήμα, κάλεσε και την οικογένειά του μαζί, η οποία επίσης αποθεώθηκε. Ξαναπήρε το μικρόφωνο και με μία αραβική λέξη αποχαιρέτησε το κοινό κι έδωσε ραντεβού σε αγώνα πλέον.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ