ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Η Γιουνάιτεντ ήταν η καλύτερη επιλογη, κλειδί ο Φέργκιουσον για την επιστροφή μου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Ρέντινγκ | 30 Δεκεμβρίου 2006
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Ρέντινγκ | 30 Δεκεμβρίου 2006 @2006 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό πατέρα του τον Σερ Άλεξ Φέργκουσον και παραδέχτηκε πως έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να επιστρέψει στο "Ολντ Τράφορντ", στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που πήρε την απόφαση να φορέσει ξανά τα κόκκινα αφήνοντας την Γιουβέντους, παραχώρησε την Τρίτη (1/9) ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και στο πόσο αυτή τον επηρέασε για να επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ μετά από 12 χρόνια ενώ έδωσε υπόσχεση στους φίλους της ομάδας πως θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο για να οδηγήσει την Γιουνάιτεντ σε τίτλους και επιτυχίες.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Κριστιάνο, πως είναι το συναίσθημα να είσαι ξανά παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

"Όπως ξέρετε, έχω μία φανταστική ιστορία με αυτό τον εκπληκτικό σύλλογο. Ήμουν εδώ σε ηλικία 18 ετών και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μετά από 12 χρόνια. Οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να αρχίσω το πρώτο μου παιχνίδι".

Τι ρόλο έπαιξε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην επιστροφή σου στο σύλλογο;

"Όπως ξέρουν όλοι, από τότε που υπέγραψα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 18 μου χρόνια, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν το κλειδί. Θυμάμαι όταν παίζαμε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήμουν στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Για μένα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι κάτι σαν ποδοσφαιρικός πατέρας για μένα. Με βοήθησε πολύ, μου δίδαξε πολλά πράγματα, και κατά τη γνώμη μου φυσικά είχε μεγάλο ρόλο εξαιτίας της σχέσης που είχαμε και που κρατήσαμε επαφή όλο αυτό τον καιρό. Είναι ένα απίστευτο άτομο. Μου αρέσει πολύ και ήταν το βασικό κλειδί για μένα για να βρεθώ στη θέση που είμαι, το ότι υπέγραψα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Πως βλέπεις αυτή την κίνηση που έκανες για την καριέρα και τη ζωή σου;

"Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Ήταν την κατάλληλη στιγμή. Μετακινήθηκα από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο. Είμαι τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος και θέλω να συνεχίσω πάλι, να γράψω ιστορία, να προσπαθήσω να βοηθήσω την Μάντσεστερ να πετύχει σπουδαία αποτελέσματα, να κατακτήσει τρόπαια".

Έχεις μιλήσει με τον Όλε (Γκούναρ Σόλσκιερ) για τη μετακίνησή σου και για το πώς χτίζει την Γιουνάιτεντ;

"Είχαμε μία κουβέντα αλλά φυσικά θα έχω το χρόνο να μιλήσω μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο, για να ξέρω τι περιμένει. Όπως ξέρετε, έπαιξα μαζί του για δύο με τρία χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οπότε έχω καλή σχέση μαζί του αλλά τώρα με έναν διαφορετικό ρόλο. Είμαι παίκτης και αυτός προπονητής. Όμως δεν πειράζει, η σχέση μου μαζί του είναι σπουδαία και όπως έχω πει στο παρελθόν, είμαι εδώ στο Μάντσεστερ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αποτελέσματα. Ο κόουτς μπορεί να με υπολογίζει για οτιδήποτε θέλει. Οπότε είμαι διαθέσιμος για τα πάντα".

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σου στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που συνέχιζαν να τραγουδούν το όνομά σου και τώρα λατρεύουν να σε βλέπουν με την κόκκινη φανελα;

"Οι οπαδοί είναι το κλειδί του ποδοσφαίρου. Τώρα, με όλα τα γήπεδα γεμάτα από οπαδούς, δεν είναι η ίδια κατάσταση με αυτή που είχαμε έναν χρόνο πριν, με εκείνα τα άδεια γήπεδα. Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ξεχωριστοί, το ξέρω και τους θυμάμαι καλά. Ξέρω ότι τραγουδούν ακόμα το όνομά μου και αυτό με κάνει ακόμα περισσότερο χαρούμενο και αφοσιωμένο για να δώσω τα πάντα στο χορτάρι. Όπως έκανα παλιά, όπως κάνω συνέχεια, προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα να βάλει γκολ, να βγάλει ασίστ, να κερδίσει παιχνίδια. Ελπίζω να συναντηθώ πολύ σύντομα με τους οπαδούς".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ