ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρομπίνιο: "Δεν είμαι βιαστής, αλλά μετάνιωσα που απάτησα τη γυναίκα μου"

Ρομπίνιο: "Δεν είμαι βιαστής, αλλά μετάνιωσα που απάτησα τη γυναίκα μου"
AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Μετά το "ναυάγιο" στη συμφωνία Ρομπίνιο - Σάντος, ελέω των αντιδράσεων που υπήρξαν, ο Βραζιλιάνος σταρ αρνήθηκε τις κατηγορίες βιασμού και υποστήριξε πως το μόνο παράπτωμά του ήταν ότι πρόδωσε τη σύζυγό του.

Ο Ρομπίνιο βρισκόταν μία ανάσα από το να φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα της Σάντος, με τον 36χρονο Βραζιλιάνο ωστόσο, να βλέπει την τελευταία στιγμή το deal να καταρρέει. Ο ίδιος ξέσπασε για τις συνεχιζόμενες κατηγορίες βιασμού.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο (17/10), η Σάντος προχώρησε στην ακύρωση της συμφωνίας με τον Ρομπίνιο. Οι έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από χορηγούς εξαιτίας των κατηγοριών που βαραίνουν τον Βραζιλιάνο φορ για επίθεση βιασμού, κατέστησαν αδύνατη την επιστροφή του στο σύλλογο.

Αν και το 2017, ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης για τον ομαδικό βιασμό μιας 22χρονης Αλβανίδας σε νυχτερινό κέντρο πριν από μια επταετία, ο ίδιος έχει ασκήσει έφεση και αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε βιασμό εις βάρος της νεαρής γυναίκας.

Ωστόσο, η μόνη κατηγορία που αποδέχεται, όπως ανέφερε στο βραζιλιάνικο Universo Online (UOL), για την οποία μάλιστα έχει μετανιώσει, είναι ότι απάτησε την σύζυγό του:

"Ένα κορίτσι με πλησίασε, αρχίσαμε να έχουμε επαφή με τη συγκατάθεσή της και τη δική μου επίσης… τότε πήγα σπίτι. Όταν με πλησίασε δεν ήταν μεθυσμένη, γιατί θυμόταν το όνομά μου, θυμόταν ποιος είμαι. Το άτομο που πίνει, δεν θυμάται τίποτα. Θυμάται;!", τόνισε ο 36χρονος, ενώ συνέχισε λέγοντας,

"Λυπάμαι που απάτησα τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η λύπη μου. Όσον αφορά στις φράσεις που βγήκαν, αυτό έγινε για να πουλήσουν οι εφημερίδες και τα περιοδικά. Προφανώς άλλαξα πολύ τα τελευταία επτά χρόνια, αυτό συνέβη το 2013 και άλλαξα προς το καλύτερο.

Το ερώτημα είναι, ποιο ήταν το λάθος που έκανα. Ποιο ήταν το έγκλημα που έκανα. Το λάθος ήταν πως δεν ήμουν πιστός στη γυναίκα μου, δεν έκανα κανένα λάθος να βιάσω κάποιον, να κακοποιήσω κάποιο κορίτσι ή να βγω μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλίανος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ