ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Σάντος ακύρωσε τη συμφωνία με Ρομπίνιο

Ο Ρομπίνιο με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Ρομπίνιο με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Η Σάντος ανακοίνωσε την ακύρωση της συμφωνίας με τον Ρομπίνιο, ύστερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν προς τον Βραζιλιάνο σταρ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό το 2017 για υπόθεση βιασμού.

Ο Ρομπίνιο δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα της αγαπημένης του, Σάντος ύστερα από μία πενταετία. Η βραζιλιάνικη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως η συμφωνία με τον 36χρονο επιθετικό ακυρώνεται εξαιτίας των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από μεγάλη μερίδα του κόσμου (και όχι μόνο) για την υπόθεση βιασμού του 2013.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν έντονες διαφωνίες για τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο σταρ, καθώς το 2017 είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για σεξουαλική επίθεση με πέντε ακόμη άνδρες σε 22χρονη Αλβανίδα στο Μιλάνο, όταν ήταν παίκτης της Μίλαν.

"Η Σάντος και ο αθλητής Ρομπίνιο ανακοινώνουν πως ήρθαν σε αμοιβαία συμφωνία προκειμένου να αναστείλουν τη σύμβαση που υπογράφηκε στις 10 Οκτωβρίου προκειμένου ο παίκτης να μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υπεράσπισή του, στην υπόθεση που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία", αναφέρει η ανακοίνωση της Σάντος.

Ο Ρομπίνιο αγωνιζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στην Μπασακσεχίρ, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε στην τουρκική ομάδα, μέτρησε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 43 αγώνες.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ