ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Σάντος πρότεινε στον Ρομπίνιο 1,5 ευρώ/μήνα μέχρι τέλους του 2020

Ο Ρομπίνιο με τη φανέλα της Σάντος

H Σάντος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ρομπίνιο για την επιστροφή του, λόγω τιμωρίας της ωστόσο πρότεινε στον 36χρονο Βραζιλιάνο να αμείβεται μέχρι τέλους του έτους με 1,5 ευρώ το μήνα. 

O Ρομπίνιο κυκλοφορεί ελεύθερος τους τελευταίους δύο μήνες, από τότε που λύθηκε το συμβόλαιό του με την Μπασακσεχίρ.

Η Σάντος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 36χρονο Βραζιλιάνο για την τρίτη επιστροφή του στην ομάδα του Βίλα Μπελμίρο.

Η "πέισε" (παρατσούκλι του κλαμπ από το Σάο Πάουλο) έχει τιμωρία από τη FIFA για χρέος τριών μηνών προς το Αμβούργο για την αγορά του Κλέμπερ Ρέις το 2017 και δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτη με επαγγελματική σύμβαση μέχρι το τέλος του έτους.

Η Σάντος με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι πρότεινε στον Ρομπίνιο διετές συμβόλαιο. Καθώς υφίσταται το πρόβλημα αδυναμίας εγγραφής των νέων παικτών ο Ρομπίνιο θα αμείβεται τους μέχρι το τέλος του 2020 (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος) με το συμβολικό ποσό του 1,5 ευρώ τον μήνα (υπάρχει νομική δικλείδα που το επιτρέπει σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα media).

Από το 2021 και με την ελπίδα ότι θα έχει διευθετηθεί το χρέος, θα αλλάξουν οι απολαβές του και θα λαμβάνει 76.000 ευρώ μηνιαίως ή 912.000 ευρώ ετησίως.

O πρόεδρος της Σάντος υποστήριξε ότι θα έχει συνάντηση με τη δικηγόρο και εκπρόσωπο του παίκτη, Μαρίσα Αλίζα, ενώ και ο πρώην παίκτης των Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Γκουανγκζού Εβεργκράντε, Ατλέτικο Μινέιρο και Σίβασπορ επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε.

To έγκυρο βραζιλιάνικο δίκτυο δεν θεωρεί δεδομένο το deal και τονίζει ότι όλα θα κριθούν από τη συνάντηση του Ρόλο με την Αλίζα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ