ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: "Ο Αζάρ είναι λυπημένος, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση"

Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του Εντέν Αζάρ, τονίζοντας πως ο άσος της Ρεάλ είναι λυπημένος, καθώς δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί στην ομάδα.

Ο Εντέν Αζάρ δεν έχει κερδίζει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό κόουτς να τον διατηρεί σταθερά στον πάγκο της Ρεάλ και τους Βινίσιους και Ροντρίγκο να έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με τον Βέλγο. Ο 30χρονος, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς, που τα τελευταία χρόνια τον ταλαιπώρησαν αρκετά, προσπαθεί να αποδείξει στον Αντσελότι ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα της ομάδας.

Αυτός μάλιστα ήτα και ο λόγος, που σε συνεννόηση με την εθνική ομάδα του Βελγίου, αποχώρησε πρόωρα από την αποστολή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των "μερένγκες".

Ο Αζάρ προσπαθεί να κερδίσει με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη του προπονητή του στη Ρεάλ και να βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Από τη μεριά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου μιλώντας στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή Partidazo de COPE αποκάλυψε πως ο έμπειρος επιθετικός δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς το γεγονός ότι έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των Μαδριλένων φαίνεται να τον έχει επηρεάσει αρκετά.

"Από άποψη φυσικής κατάστασης ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στην καλύτερη φάση από τότε που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι λυπημένος. Ο Εντέν είναι ηγέτης, αλλά είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση", υποστήριξε ο Μαρτίνεθ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ