ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο τιμωρημένος Μουρίνιο πανηγύρισε στο δρόμο τη νίκη επί της Ίντερ

Ρόμα: Ο τιμωρημένος Μουρίνιο πανηγύρισε στο δρόμο τη νίκη επί της Ίντερ
PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρακολούθησε από ένα σούπερ εξοπλισμένο πούλμαν το ματς της Ρόμα με την Ίντερ, όντας τιμωρημένος, και το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει στο δρόμο μαζί με τους συνεργάτες του.

Η αποβολή του στο ματς με την Αταλάντα στο "Ολίμπικο" δεν επέτρεψε στον Ζοζέ Μουρίνιο να κάτσει στον πάγκο της Ρόμα και να την κοουτσάρει στον εκτός έδρας αγώνα με την Ίντερ για την 8η αγωνιστική της Serie A, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Πορτογάλο να παρακολουθήσει με μεγάλη αγωνία την κόντρα των λύκων με την πρώην ομάδα του.

Αυτό το έκανε όντας μέσα σε ένα ειδικά εξοπλισμένο βαν, με τον "special one" να δημοσιεύει κατά τη διάρκεια του αγώνα stories από το προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου έδειχνε την "τοποθεσία" του, κάνοντας και σχόλια του τύπου: "Μεγάλοι παίκτες, μεγάλες μπάλες".

Εκεί δε που έδωσε την πιο εντυπωσιακή του παράσταση ήταν στο φινάλε, με τον Μουρίνιο να βγαίνει από το μίνι πούλμαν όπου έβλεπε το ματς και να πανηγυρίζει μπροστά στην κάμερα μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του για τη σπουδαία ανατροπή των τζαλορόσι με 2-1 απέναντι στους Μιλανέζους του Σιμόνε Ιντζάγκι.

TAGS ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ