ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο ζήτησε συγγνώμη από τον Σολμπάκεν μετά από μεταξύ τους σκηνικό που έγινε viral

Ρόμα: Ο Μουρίνιο ζήτησε συγγνώμη από τον Σολμπάκεν μετά από μεταξύ τους σκηνικό που έγινε viral
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Το γκολ με το οποίο η Ρόμα άνοιξε το σκορ απέναντι στην Σαμπντόρια έφερε μία στιγμή αμηχανίας για τον Όλα Σολμπάκεν αφού τον υποχρέωσε να μείνει περισσότερη ώρα στον πάγκο και ο Ζοζέ Μουρίνιο του ζήτησε συγγνώμη με ιδιαίτερο τρόπο.

Η αναμέτρηση της Ρόμα με την Σαμπντόρια το βράδυ της Κυριακής (2/4) έφερε μία άνετη νίκη με 3-0 για τους γηπεδούχους στο φινάλε, ωστόσο είχε και ένα εντυπωσιακό απρόοπτο με πρωταγωνιστές τους Ζοζέ Μουρίνιο και Όλα Σολμπάκεν.

Αυτό έλαβε χώρα όταν το ματς ήταν στο 0-0, με τον Πορτογάλο προπονητή να ετοιμάζεται να ρίξει στο ματς τον Νορβηγό φορ για να αυξήσει την πίεση της ομάδας του απέναντι στους Γενοβέζους (έπαιζαν με 10 παίκτες) αλλά να βλέπει τον Βαϊνάλντουμ να ανοίγει το σκορ με σκαστή κεφαλιά και να αποφασίζει να ακυρώσει την αλλαγή του.

Η στιγμή που ο special one έκανε νόημα στον παίκτη του να κάτσει στον πάγκο, από τη στιγμή που το 1-0 είχε αλλάξει τα πλάνα του, έγινε viral, με τον προπονητή των τζαλορόσι να φτάνει μάλιστα στο σημείο να δημοσιεύσει στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram το επίμαχο video ζητώντας συγγνώμη από τον Σολμπάκεν.

Σημειώνεται πως αντί για το 57ο λεπτό που ετοιμαζόταν να μπει, τελικά ο Σκανδιναβός φορ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80' αντί του Λορέντσο Πελεγκρίνι, αποτελώντας τη δεύτερη αλλαγή των τζαλορόσι στην αναμέτρηση.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ