ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο εξετάζει τη λύση του Μπονούτσι για το κέντρο της άμυνας

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ουνιόν απέναντι στην Ντόρτμουντ | 7 Οκτωβρίου 2023
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ουνιόν απέναντι στην Ντόρτμουντ | 7 Οκτωβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ψάχνει απεγνωσμένα έναν παίκτη για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του και σύμφωνα με την Corriere dello Sport ένα από τα ονόματα που εξετάζει σοβαρά η Ρόμα είναι αυτό του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η Ρόμα ζει εδώ και καιρό με πολλές και σημαντικές απουσίες που κάνουν δύσκολο το έργο του Ζοζέ Μουρίνιο, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να παραδεχτεί δημόσια πως θα ήταν ευτυχισμένος αν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου γινόταν κάποιο deal για την απόκτηση αμυντικού.

Σύμφωνα μάλιστα με την "Corriere dello Sport" ένα όνομα που εξετάζει σοβαρά πλέον η διοίκηση των τζαλορόσι για να καλύψει τρύπες στα μετώπισθεν και να ικανοποιηθεί το -δίκαιο- αίτημα του Πορτογάλου, είναι αυτό του Λεονάρντο Μπονούτσι, που έχει ως ατού το γεγονός πως δεν έχει ανάγκη χρόνο προσαρμογής και διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία.

"Ήταν μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, εδώ είμαι μόνος", είχε δηλώσει πρόσφατα ο 36χρονος στόπερ για τη ζωή του στην Γερμανία ως παίκτης της Ουνιόν, με μία ενδεχόμενη πρόταση των τζαλορόσι να μην τον αφήνει ασυγκίνητο από τη στιγμή που θα του δινόταν η ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, που μένει στο Τορίνο.

Επιπλέον, η Ουνιόν δεν αποτελεί πλέον την αστραφτερή ομάδα που ήταν το περασμένο καλοκαίρι, αφού όχι μόνο έχει μείνει εκτός Champions League αλλά δίνει μάχη για την παραμονή και όχι για την Ευρώπη, με τον ίδιο να μετράει μόνο 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 701 λεπτά συμμετοχής.

Σημειώνεται πως εκτός από τον Μπονούτσι, η Ρόμα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις αμυντικών, όπως αυτές του Αρτούρ Τεατέ (Ρεν), Πάμπλο Μαρί (Μόντσα) και Ουμάρ Σολέτ (Ζάλτσμπουργκ), με τον Μπονούτσι να έχει μέχρι στιγμής να επιδεικνύει 13 χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Serie A: 12 με την Γιουβέντους και 1 με την Μίλαν.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ