ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο έκανε αλλαγή τον Σάντσες μετά από 18 λεπτά και του ζήτησε συγγνώμη στη συνέντευξη Τύπου

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ματς της Ρόμα κόντρα στην Σέριφ για το Europa League | 14 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ματς της Ρόμα κόντρα στην Σέριφ για το Europa League | 14 Δεκεμβρίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αντικατέστησε τον Ρενάτο Σάντσες στο 64' του αγώνα με την Μπολόνια, κρατώντας τον στον αγωνιστικό χώρο μόλις 18 λεπτά και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε θέλησε να απολογηθεί δημόσια στον παίκτη του για την απόφασή του.

Ο αγώνας στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα" δεν εξελίχτηκε καλά για την Ρόμα, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να παρατάσσεται χωρίς τους τραυματίες Ρομέλου Λουκάκου και Πάουλο Ντιμπάλα και να παραδίδεται με 2-0 απέναντι στην Μπολόνια, για να μείνει εκτός της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας.

Πέρα μάλιστα από την ήττα, υπήρχε ακόμη ένα γεγονός που έπεσε ως βαριά σκιά πάνω από τους τζαλορόσι και διατάραξε την ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτό είχε να κάνει με μία απόφαση του Ζοζέ Μουρίνιο που έφερε σε άβολη θέση τον Ρενάτο Σάντσες.

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος επέλεξε να ρίξει στο ματς στον συμπατριώτη του στην έναρξη του δευτέρου μέρους αντί του Σπινατσόλα, ως πρώτη διορθωτική κίνηση από τον πάγκο, για να τον κάνει όμως αλλαγή στο 64ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον με τον Μπόβε (δεύτερη αλλαγή για την Ρόμα).

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έκπληξη και συνάμα τη δυσαρέσκεια του Σάντσες, με τον special one να του ζητάει μάλιστα συγγνώμη για την απόφασή του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

"Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη στον Σάντσες, είναι σκληρό για έναν ποδοσφαιριστή αλλά είναι ακόμη πιο σκληρό για έναν προπονητή.

Το έχω κανει 3-4 φορές στην καριέρα μου όμως του ζητώ συγγνώμη", είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ