ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο εντυπωσιακός μισθός της Λίνας Σουλούκου στους Ρωμαίους

Ρόμα: Ο εντυπωσιακός μισθός της Λίνας Σουλούκου στους Ρωμαίους
EUROKINISSI

Η Λίνα Σουλούκου ανέλαβε πρόσφατα μία ιδιαίτερα νευραλγική θέση στην Ρόμα, εκείνης της διευθύνουσας συμβούλου του συλλόγου, με την ιταλική ιστοσελίδα "Calcio e Finanza" να δίνει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το συμβόλαιό της.

Η Ρόμα αποφάσισε πριν λίγο καιρό να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Πιέτρο Μπεράρντι και να δώσει τη θέση του CEO σε ελληνικά χέρια και συγκεκριμένα στην Λίνα Σουλούκου, που προερχόταν από μία άκρως επιτυχημένη εξαετή θητεία (2016-2022) στον Ολυμπιακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ρόλος της είναι άκρως σημαντικός στο οργανόγραμμα του συλλόγου, αν αναλογιστεί κανείς πως εκτελεί καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου και γενικής διευθύντριας και έχει αρμοδιότητες που αφορούν στην ανάπτυξη της εταιρίας και στο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου σταδίου, ενώ και ο μισθός της είναι άκρως σημαντικός.

Λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβόλαιό της έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική ιστοσελίδα "Calcio e Finanza", σύμφωνα με την οποία η Λίνα Σουλούκου έχει εξουσίες που περιλαμβάνουν την υπογραφή συμβολαίων μέχρι και 500.000 ευρώ για τη διοίκηση της Ρόμα και έως 3 εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαια αθλητικών εκτελέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για όλες τις παραπάνω αρμοδιότητες που της αναλογούν, η 40χρονη Ελληνίδα θα αμείβεται με 800.000 ευρώ "καθαρά" ως διευθύνουσα σύμβουλος και με άλλα 50.000 ευρώ καθαρά ως γενική διευθύντρια, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό που κυμαίνεται από το 50% μέχρι το 75% των πάγιων αποδοχών ως κυμαινόμενες, που συνδέονται με την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, παρέχονται επίσης ορισμένες παροχές όπως επίδομα διαμονής (μεικτό ετήσιο ποσό 125 χιλιάδων ευρώ) και έξι αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφής μεταξύ Ρώμης και Αθήνας για την οικογένεια κάθε χρόνο.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ