ΡΟΜΑ

Ρόμα: Το ραντεβού Σουλούκου - Μουρίνιο θα κρίνει τα πάντα

Η Λίνα Σουλούκου
Η Λίνα Σουλούκου EUROKINISSI

Η Λίνα Σουλούκου θα προσπαθήσει να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο να παραμείνει στη Ρόμα σε ραντεβού που θα έχουν τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο οδήγησε τη Ρόμα σε δεύτερη σερί ευρωπαϊκό τελικό, όμως οι φήμες περί αποχώρησης του Πορτογάλου τεχνικού δίνουν και παίρνουν στην Ιταλία.

Οι σχέσεις του με τη διοίκηση δεν είναι ιδανικές και δη με τον αθλητικό διευθυντή Τιάγκο Πίντο και παρότι έχει τη στήριξη του κόσμου, οι αγωνιστικές επιτυχίες του έχουν ανοίξει τον δρόμο της εξόδου.

Το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπο του 60χρονου προπονητή φέρεται να είναι μεγάλο, όμως η διευθύνουσα σύμβουλος των "τζιαλορόσι", Λίνα Σουλούκου, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη.

Οι δυο τους αναμένεται να έχουν ένα κρίσιμο ραντεβού τις επόμενες ημέρες, στην οποία θα συζητηθεί το κοινό μέλλον τους και η Σουλούκου θα επιχειρήσει να πείσει τον Μουρίνιο με το πλάνο για τα επόμενα χρόνια.

Τίποτα δεν θα κριθεί (ή θα ανακοινωθεί) πριν από τις 31 Μαΐου και τον τελικό Europa League με αντίπαλο τη Σεβίλλη, όμως αμέσως μετά τον αγώνα όλα είναι πιθανά.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ