ΡΟΜΑ

Ρόμα: "Μοντέστο ο εκλεκτός για τη θέση του αθλητικού διευθυντή", γράφει η Corriere dello Sport

Ο Φρανσουά Μοντεστό
Ο Φρανσουά Μοντεστό EUROKINISSI

Η Ρόμα αναζητεί εναγωνίως τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Τιάγκο Πίντο στη θέση του αθλητικού διευθυντή και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport" έχει πάρει πάρει ήδη την απόφαση να δώσει το χρίσμα στον Φρανσουά Μοντέστο.

Η νέα εποχή στην Ρόμα έχει αρχίσει στον πάγκο, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να διαδέχεται τον Ζοζέ Μουρίνιο, όμως οι αλλαγές στην ομάδα της αιώνιας πόλης δεν θα περιοριστούν εκεί, με το θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή να είναι πλέον πρώτο στην ατζέντα.

Και αυτό γιατί ο Τιάγκο Πίντο αποτελεί παρελθόν από το συγκεκριμένο πόστο, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Φρανσουά Μοντέστο είναι στην παρούσα φάση το ακλόνητο φαβορί, με την υποψηφιότητά του να έχει και την υποστήριξη της CEO των τζαλορόσι, Λίνας Σουλούκου.

Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία πριν μερικά χρόνια για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τον Μοντέστο να έχει αφήσει μέχρι στιγμής καλά δείγματα γραφής ως τεχνικός διευθυντής της Μόντσα και την οικογένεια Φρίντκιν να έχει πειστεί πως είναι ο κατάλληλος για να συνεργαστεί μαζί του.

"Οι επαφές έχουν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες και η Ρόμα θέλει άμεσα να γίνει το deal για να αρχίσει να καταστρώνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν ο νέος αθλητικός διευθυντής, με τον Μοντέστο να καλείται πρώτα να τακτοποιήσει τα της συνεργασίας του με την Μόντσα", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ