ΡΟΜΑ

Ρόμα: Κινδυνεύει να χάσει τον Ντιμπάλα από 1η Ιανουαρίου, μέσω ενεργοποίησης ρήτρας στο συμβόλαιό του

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς της Serie A κόντρα στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς της Serie A κόντρα στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η έλευση του 2024 φέρνει έναν σοβαρό πονοκέφαλο για την Ρόμα, αφού από 1η Ιανουαρίου ενεργοποιείται ρήτρα στο συμβόλαιο του Πάουλο Ντιμπάλα που επιτρέπει σε ομάδα εκτός Ιταλίας να τον κάνει δικό της έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είχε μία σημαντική ποδοσφαιρική διαδρομή στην Γιουβέντους για μία επταετία αλλά το καλοκαίρι του 2022 οι δρόμοι του με την βέκια σινιόρα χώρισαν, με τους Τορινεζους να επιλέγουν να μην ανανενώσουν τη συνεργασία τους μαζί του και την Ρόμα να κάνει κίνηση-ματ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τον Joya.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως αν και συμφώνησε με τους τζαλορόσι μέχρι το 2025, υπάρχει ενδεχόμενο να χάσει η ομάδ της αιώνιας πόλης τον Αργεντινό επιθετικό, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και την... 1η Ιανουαρίου.

Ο λόγος είναι η ύπαρξη ενός όρου στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα με την Ρόμα που δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός Ιταλίας να τον αποκτήσει καταβάλλοντας το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ για να καλύψει τη ρήτρα, με αναγκαία φυσικά προϋπόθεση να συναινεί και ο ίδιος ο παίκτης που εμφανίζεται στην παρούσα φάση ευτυχισμένος στους τζαλορόσι.

"Η Ρόμα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει προτάσεις από ιταλικές ομάδες καταθέτοντας ένα μπόνους στον παίκτη όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι εάν ο παίκτης θέλει να πάει στο εξωτερικό για έναν σύλλογο που έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ