ΡΟΜΑ

Ντιμπάλα: "Μετά τον τελικό του Μουντιάλ, κάλεσα πρώτα τον Μουρίνιο και έπειτα τη μητέρα μου"

Ντιμπάλα: "Μετά τον τελικό του Μουντιάλ, κάλεσα πρώτα τον Μουρίνιο και έπειτα τη μητέρα μου"
@2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε σε συνέντευξή του για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ζοζέ Μουρίνιο, επικαλούμενος ένα σκηνικό που έλαβε χώρα μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική Αργεντινής.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας με αρκετούς παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ήδη ο παίκτης του στην Ρόμα, Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντινός διεθνής εξτρέμ έδωσε συνέντευξη στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ, και κατά τη διάρκειά της μίλησε για τη σχέση του με τον special one, αποκαλύπτοντας ένα ιδιαίτερο σκηνικό που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια της αλμπισελέστε μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

"Όταν τελείωσε το ματς με την Γαλλία ήμουν στο δωμάτιο για να πάρω μέρος στο αντί-ντόπινγκ τεστ. Πηγαίνω στα αποδυτήρια, παίρνω το τηλέφωνο για να μιλήσω με την οικογένειά μου και βλέπω πέντε χαμένες κλήσεις από τον Μουρίνιο.

Πρώτα κάλεσα εκείνον και έπειτα την μητέρα μου. Ήταν πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα γιατί αγαπάει τους Αργεντινούς. Μου λέει πάντα όμορφα πράγματα και για τους Μέσι και Ντι Μαρία, τους αγαπάει πολυ", τόνισε ο "Joya" και πρόσθεσε:

"Στο παρελθόν αναγκάστηκα να χάσω ένα Copa America λόγω τραυματισμού. Χρειάστηκε να αλλάξω τον τρόπο δουλειάς μου για να μην υποφέρω από τραυματισμούς.

Ήταν μεγάλος πόνος για μένα να απουσιάζω από τις τελευταίες κλήσεις αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ήταν δύσκολα αλλά οι γιατροί μού έδωσαν μία μίνιμουμ ελπίδα.

Συγκεντρώθηκα στο Μουντιάλ, δούλευα κάθε ημέρα και έπειτα ήρθε το μεγάλο τρόπαιο. Το να γίνεσαι παγκόσμιος πρωταθλητής είναι κάτι το μοναδικό".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ