ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Η Ίντερ έχει ομάδα να πάρει το σκουντέτο με 20 πόντους διαφορά, δεν ήξερα πως ο Λουκάκου ήταν τόσο σημαντικός για αυτούς"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στον Ρομέλου Λουκάκου σε ματς της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στον Ρομέλου Λουκάκου σε ματς της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Ρόμα αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Σλάβια Πράγας για το Europa League όμως το μυαλό του Ζοζέ Μουρίνιο ταξιδεύει ήδη στο Μιλάνο και στην κόντρα με την πρώην ομάδα του, Ίντερ, ρίχνοντας σπόντες στους νερατζούρι με αφορμή τον Ρομέλου Λουκάκου.

Το βράδυ της Πέμπτης η Ρόμα υποδέχεται στο "Ολίμπικο" την Σλάβια Πράγας (26/10, 22:00, COSMOTE SPORT 8 HD, LIVE από SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Europa League στο ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου, ωστόσο αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη (25/10) ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν το... επόμενο ματς.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την κόντρα με την Ίντερ στο "Μεάτσα", σε ένα ματς που οι τόνοι έχουν ανέβει πολύ το τελευταίο διάστημα ενόψει της επιστροφής του Ρομέλου Λουκάκου στο Μιλάνο ως αντίπαλος των νερατζούρι.

Σε αυτό το ματς ο Μουρίνιο δεν θα είναι στον πάγκο της Ρόμα καθώς αποβλήθηκε στο φινάλε του αγώνα με την Μόντσα, με τον special one να βρίσκει μάλιστα την ευκαιρία να απαντήσει δυναμικά σε όσους έγραψαν/είπαν ότι επεδίωξε την αποβολή του για να λείψει από την αναμέτρηση.

"Άκουσα πράγματα που μόνο ανόητοι μπορούν να πουν. Είμαι προπονητής της Ρόμα και θέλω να παίζω με την ομάδα μου. Δυστυχώς συνέβη ό,τι συνέβη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Μόντσα.

Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να είμαι μαζί με τους παίκτες. Έχω δει προπονητές να κάνουν ίδιες χειρονομίες με εμένα ή και χειρότερες, αλλά για μένα είναι πάντα η ίδια ιστορία.

Είχα μία σωστή συμπεριφορά σε όλη τη σεζόν, τώρα αποβλήθηκα. Εάν γίνεται για μένα, πρέπει να ισχύει για όλους", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος για να ασχοληθεί κατόπιν με το ραντεβού που έπεται στο Καμπιονάτο με την Ίντερ.

"Θα παίξουμε με μία ομάδα που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Θα προσπαθήσουμε αλλά προηγείται το ματς της Πέμπτης που θα είναι σκληρό.

Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω το ροτέισον που έκανε η Ίντερ με την Ζάλτσμπουργκ, εκείνοι άλλαξαν 5 παίκτες. Την Πέμπτη θα έχουμε πέντε πιτσιρικάδες στον πάγκο και δεν έχουμε τη δυνατότητα για ροτέισον.

Όσον αφορά στον Λουκάκου δεν ήξερα πως ήταν τόσο σημαντικός για την Ίντερ. Όπως άλλοι 200 παίκτες κατέκτησε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας. Το έχουν κάνει και πάρα πολλοί άλλοι.

Ο Λουκάκου εδώ είναι δράμα ενώ η μετακίνηση του Τσαλχάνογλου από την Μίλαν στην Ίντερ είναι υπέροχη... Ούτε με τους Καναβάρο και Βιέρι υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα στο παρελθόν όταν άλλαξαν ομάδες".

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ